Mini-clătite cu cereale Cheerios Ovăz

Mini-clătite cu cereale Cheerios Ovăz

Recent, am fost aleasă să particip la o nouă campanie BuzzStore și Nestlé. În coletul primit am avut două pungi din noile cereale Cheerios Ovăz, a câte 400 grame fiecare. o pungă este Cheerios Ovăz, iar cealaltă este Cheerios Ovăz măr și scorțișoară. Denisa este mare fan al cerealelor la micul dejun, astfel că acest colet a încântat-o peste măsură.

Totuși, deși în general consumă cerealele cu lapte, i-am propus ca de această dată să testăm diverse alte combinații. Recunosc că eu le-am gustat și simple, ca atare, și sunt absolut delicioase. Așadar, orice combinație în care folosim cerealele Cheerios Ovăz este excelentă.

Cerealele Cheerios Ovăz le-a mâncat în combinație cu un iaurt cu gust de banane, iar cerealele Cheerios Ovăz cu măr și scorțișoară le-a mâncat în combinație cu un iaurt cu piersici și caise. Ambele combinații i-au plăcut, iar varianta ei preferată de Cheerios Ovăz este cea cu măr și scorțișoară, indiferent de combinația în care consumă aceste cereale.

Mini-clătite cu cereale Cheerios Ovăz măr și scorțișoară

Așa cum spuneam la început, mi-am dorit să testăm aceste cereale Cheerios în diverse variante și combinații, dincolo de clasicele cereale cu lapte la micul dejun. Așadar, m-am lăsat inspirată de o rețetă propusă în ghidul de Buzzer, însă, așa cum probabil știți deja că obișnuiesc să fac, am adaptat-o puțin. Obișnuiesc să adaptez ușor rețetele, în funcție de preferințele noastre și, desigur, de ingredientele pe care le am deja sau le găsesc la magazinul de lângă casă.

Ingrediente pentru mini-clătite cu cereale Cheerios Ovăz măr și scorțișoară

Pentru compoziție am folosit:

  • Trei sferturi de ceașcă de cafea de cereale Cheerios Ovăz cu măr și scorțișoară
  • 160 g făină
  • Praf de copt
  • Sare
  • 300 ml lapte
  • 2 ouă, pe care le-am bătut ușor înainte de a le adăuga în compoziție
  • 2 linguri sirop de portocale

Pentru decor am folosit:

  • Desert sirop de ciocolată
  • Extra cereale
  • Fructe congelate (pentru că nu am găsit proaspete)
Mini-clătite cu cereale Cheerios Ovăz

Mod de preparare

Am măcinat cerealele pentru a le transforma în pudră. Am adăugat în bolul pentru mixer cerealele măcinate, făina, sarea și praful de copt și le-am amestecat cu o lingură. Apoi am adăugat laptele, ouăle și siropul de portocale și am amestecat compoziția cu mixerul, până s-a omogenizat.

Am pus pe aragaz tigaia pentru clătite, cu foarte puțin ulei și am lăsat-o până s-a încins uleiul bine de tot. Am adăugat o jumătate de polonic de compoziție în tigaie și am prăjit pe ambele părți.

Pentru servit, am ornat cu desertul sirop de ciocolată și cu fructele, iar pentru un plus de gust, am adăugat peste și câteva cereale.

Mini-clătite cu cereale Cheerios Ovăz

Au ieșit excelent, iar dacă vă place ca deserturile să fie mai puți dulci, atunci aceste clătite clar vor fi pe gustul vostru. Mie cel mai mult îmi place faptul că se simte în ele gustul cerealelor Cheerios.

Impresii în urma testării noilor cereale Cheerios Ovăz

Eu și Denisa ne declarăm încântate de noile cereale Cheerios Ovăz. Sunt bune și ca atare și în orice combinație. Le vom consuma și cu lapte, dar și cu diverse iaurturi sau chiar în deserturi. Au un gust aparte, care mă face să îmi doresc să le folosesc în diverse rețete de deserturi, cum este cea de clătite pe care am și testat-o.

Voi ați gustat cerealele Cheerios Ovăz? Care sortiment v-a plăcut cel mai mult?

8 thoughts on “Mini-clătite cu cereale Cheerios Ovăz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.