5 peruci sintetice pe care le-aș purta

5 peruci sintetice pe care le-aș purta

De-a lungul timpului, părul meu a suferit destul de multe schimbări. Cea mai recentă a fost o vopsire în albastru. Întotdeauna am fost fascinată de culorile deosebite ale părului. Deși moda de a purta păr albastru, verde sau chiar curcubeu a apărut de câțiva ani, eu nu am avut curajul până acum să mi-l vopsesc astfel. Recent, am oscilat între a-mi vopsi părul sau a opta mai degrabă pentru peruci sintetice.

Deși am ales să îmi vopsesc părul, tot am căutat și câteva peruci sintetice, din curiozitate. Până de curând, aveam impresia că, dacă aș vrea să port o perucă în loc să-mi vopsesc părul, ar fi nevoie să o comand de pe un site din străinătate. Apoi am dat peste magazinul online nouamoda.com, un magazin online din România, și am descoperit că pe site sunt o mulțime de peruci sintetice deosebit de frumoase.

Tot navigând pe site, am găsit câteva peruci sintetice care mi-au atras atenția și pe care sunt sigură că le-aș purta pentru o schimbare rapidă și neriscantă de look. Iată care sunt acestea:

1. Perucă din păr artificial scurt, drept, cu breton într-o parte, coafură bob modernă, în culori combinate, peruci sintetice pentru femei

peruci sintetice

Întotdeauna m-a tentat o tunsoare bob cu breton într-o parte. Totuși, o tunsoare e mai riscantă decât vopsitul părului. Așadar, o perucă de acest gen ar fi ideală pentru a vedea dacă îmi place cum îmi stă. Iar culorile combinate ale acestei peruci mi-au plăcut de la prima vedere.

2. Perucă din păr sintetic, rezistent la căldură, pentru femei, păr lung și ondulat, cu breton voluminos

E adevărat că mi-am vopsit părul albastru, însă această perucă albastră cu highlight purpuriu clar ar fi printre primele pe care le-aș alege. Îmi place culoarea și faptul că este cu păr ondulat, ceea ce mi-am dorit dintotdeauna să fi avut și eu. În plus, are și breton, iar părul meu natural nu acceptă bretonul, din cauza unui „vârtej” pe care îl am și care îi dă bretonului o formă extrem de ciudată.

3. Perucă sintetică, păr lung și ondulat, superbă

peruci sintetice

Denisa a zis că vrea ca următoarea dată să mă vopsesc roz. Totuși, având tenul destul de deschis la culoare, chiar nu sunt convinsă că este o alegere grozavă. O perucă roz, însă, aș încerca.

4. Perucă din păr sintetic pentru femei, tunsoare bob scurt și drept, cu breton voluminos, vopsit verde închis, perucă festivă pentru petrecere

O perioadă am avut părul verde și chiar mi-a plăcut. La această perucă îmi place și culoarea și tunsoarea, așadar aș purta-o cu siguranță.

5. Perucă din păr sintetic, lung și cu cărare pe mijloc, tunsoare șic, păr ondulat vopsit în două nuanțe

peruci sintetice

Peruca aceasta în două nuanțe mi-a atras atenția de cum am văzut-o. îmi place la ea tocmai faptul că este deosebită, nonconformistă.

Ce părere aveți despre alegerile mele? Voi de ce ați purta peruci, în ce condiții, și ce culori ați alege?

8 thoughts on “5 peruci sintetice pe care le-aș purta

  1. Îmi plac și mie culorile nonconformiste pentru păr, dar mai mult de câteva șuvițe nu aș avea curaj. 😀 Îmi plac alegerile tale, preferata e cea cu verde și cea cu roz.

    1. Da, vopseaua e ceva destul de permanent. Uite ca dupa cativa ani de cand mi-a venit ideea vopsitului in albastru, am avut si eu curajul sa ma vopsesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: