3 rochii casual de purtat vara asta

3 rochii casual de purtat vara asta

Până în urmă cu un an, garderoba mea conținea doar pantaloni. Însă, odată ce mi-am pus în gând să încep să port rochii, am tot continuat să le cumpăr. Acum aștept cu nerăbdare vremea însorită, care să-mi permită să port rochii. Până atunci, însă, și stând și în casă în perioada asta, navighez în căutarea unor noi magazine și a unor rochii casual pe care să le adaug în garderobă în acest an.

Recent am descoperit un magazin online din România care vinde haine și accesorii tare frumoase. Este vorba despre magazinul nouamoda.com, unde am găsit o mulțime de haine drăguțe. Am tot navigat pe site și mi-am ales câteva rochii casual pe care le-aș purta vara asta. Rochiile casual sunt extrem de versatile, putând fi purtate în orice zi și fiind ușor de asortat cu diverse modele de încălțăminte. Haideți să vă arăt trei rochii casual pe care le-am adăugat în nesfârșita mea listă de dorințe.

Rochie în stil boem pentru plajă sau vacanță, cu mânecă scurtă și imprimeu

rochii casual

Combinația de culori și imprimeul floral face ca această rochie să fie perfectă pentru zilele călduroase de vară.

Rochie modernă pentru femei, mărimi mari, culoare uni, cu decolteu în V și mânecă scurtă

La această rochie mi-a atras atenția tocmai designul simplu și culoarea uni. Este disponibilă în mai multe variante de culori, însă mie cel mai mult mi-a plăcut opțiunea verde. Nasturii de sus până jos completează perfect designul minimalist, iar catarama mare și rotundă îi dă acestei rochii un aer special.

Rochie în stil boem cu aplicații de dantelă și perforații, cu șnur și franjuri, cu cordon în talie

De ceva vreme, mi-am dat seama că în garderoba mea lipsesc piesele vestimentare galbene. Îmi pusesem în minte să îmi iau o rochie galbenă pentru această vară, iar aceasta mi-a plăcut datorită modelului perfect pentru acest anotimp.

Pe site sunt o mulțime de rochii casual minunate, așa că sunt sigură că și voi vă puteți găsi câteva modele pe gustul vostru. Cum vi se par alegerile mele?

8 thoughts on “3 rochii casual de purtat vara asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.