Machiaj natural cu cosmetice Essence

Machiaj natural cu cosmetice Essence

De când mă știu, mi-au plăcut cosmeticele. Chiar și în perioada când mă machiam doar la ocazii, îmi plăcea să am cât mai multe truse de fard, rujuri și rimeluri. Iar în ultima perioadă, obsesia mea pentru cosmetice pare că s-a extins și, oricât de multe aș avea, parcă mereu mai văd cosmetice noi pe care le vreau. Și, fără să stau prea mult pe gânduri, mai adaug în coș ba un ruj, ba o paletă de farduri ori o mascara. Așa am făcut și recent, doar că nu m-am rezumat la un ruj sau o mascara, ci am luat mai multe cosmetice Essence, cât să îmi pot realiza un machiaj folosind aproape exclusiv doar produsele acestui brand.

Deși până acum nu am folosit produsele Essence, am auzit că este un brand care oferă două lucruri importante: calitate și preț bun. Am luat un primer, o mascara de gene, un gel de sprâncene, o paletă de farduri pentru pleoape, o paletă iluminatoare și două rujuri. Da, două rujuri, pentru că nu m-am putut decide în privința nuanței pe care să o aleg. Așadar, le-am ales pe ambele!

Și, așa cum înainte se întâmpla des să ies din casă nemachiată, acum, că stau în casă, se mai întâmplă să mă și machiez. Și ce dacă doar eu mă văd și ai mei? Iar azi am profitat că a fost ziua mea și mi-am făcut puțin de cap, chiar dacă am fost acasă, doar eu cu Denisa și abia după-masa a ajuns și Norbi de la muncă. Așadar, mi-am tăiat părul (surprinzător, a ieșit bine!), mi l-am vopsit albastru (v-am povestit pe Evatopia despre asta) și m-am machiat cu noile mele cosmetice Essence.

Machiaj natural în opt pași cu produse cosmetice Essence

Haideți să vă arăt cum am realizat un machiaj natural, folosind produsele Essence.

  1. Am aplicat o cremă de față.
  2. După cremă, am aplicat Essence Prime + Studio, bază de machiaj matifiantă, sub fondul de ten 30 ml.
  3. Am folosit un fond de ten din trusa mea de cosmetice, deoarece atunci când am comandat, nu mai era disponibil niciun fond de ten de la acest brand.
  4. Mi-am realizat conturul cu paleta iluminatoare Choose Your Glow.
  5. Mi-am dat sprâncenele cu gelul de sprâncene Essence Make Me Brow.
  6. Am aplicat fardul pe pleoape, combinând trei culori din paleta cu farduri de ochi The Nude Edition.
  7. Mi-am dat genele cu rimelul cu efect de gene false Lash Princess.
  8. Am aplicat rujul mat  Essence Velvet Matte. Dintre cele două culori, Marshmalove și Greedy Coffee, am optat pentru cea de-a doua. Mi s-a părut mai potrivită, pentru a da puțină culoare machiajului natural.

Mi-a plăcut tare mult cum a ieșit. Este un machiaj rapid și simplu de realizat și, în plus, produsele sunt ieftine, raportat și la calitatea pe care o au. Toate produsele comandate mi-au plăcut, iar rujul a fost preferatul meu. Asta deoarece are o textură catifelată, se aplică ușor și este rezistent.

Voi ați folosit cosmetice Essence? Cum vi se pare machiajul meu?

8 thoughts on “Machiaj natural cu cosmetice Essence

    1. Unul din multe altele dinainte :)))) N-am avut nimic personal cu ea, zau, chiar imi placea, doar ca mi-a trasnit mie prin minte sa ma fac albastra. :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: