Ce brățări sunt potrivite pentru bărbați?

brățări

Avem tendința să credem că bijuteriile sunt destinate doar femeilor. Totuși, în special în ultimii ani, acestea au început să fie purtate tot mai des și de către bărbați. Iar printre bijuteriile pe care le preferă bărbații se numără brățările. Acestea pot foarte ușor să completeze o ținută masculină și să îi ofere un plus de stil. Haideți să vedem câteva tipuri de brățări care sunt potrivite pentru bărbați.

Brățări din metal, cum ar fi cele din oțel

Brățările din metal sunt dintre cele mai populare, datorită simplității și aspectului lor. Sunt apreciate în special brățările argintii, întrucât completează perfect aspectul masculin pe care un bărbat îl afișează.

Brățări din piele

La fel ca brățările din metal, și cele din piele sunt masculine și oferă posibilități nenumărate de a le asorta cu ținuta. Brățările groase din piele sunt mai potrivite pentru ținutele casual, în timp ce brățările mai subțiri sunt mai trendy. În categoria brățărilor din piele sunt modele cât se poate de diverse, de la brățări simple și subțiri până la brățări răsucite, brățări din fâșii sau chiar brățări din piele decorate cu pietre.

Brățările din țesături sau paracord

Brățările din diverse țesături sunt la fel de populare printre bărbați, ca și brățările din piele. Sunt disponibile într-o mare varietate de materiale, culori și modele, astfel că pot fi ușor asortate la orice ținută.

Brățări cu talisman

Aceste brățări sunt un hibrid în categoria de brățări pentru bărbați, deoarece combină diverse materiale. În această categorie intră brățările care sunt realizate din piele sau țesătură și sunt completate de un accesoriu din metal, sub forma unui talisman. De exemplu, brățările cu ancoră au atașat o ancoră, fie sub formă de accesoriu al brățării, fie chiar ca închizătoare.

Brățările cu mărgele

În ultima perioadă, brățările cu mărgele au câștigat tot mai multă popularitate printre bărbați. Această popularitate a lor se datorează în special varietății mari de modele. Brățările cu mărgele variază de la brățări din lemn, cum sunt cele de inspirație etnică, la brățări din os și chiar brățări de lux, din cristale sau chiar sticlă. Varietatea lor, însă, nu se referă doar la materialul din care sunt confecționate mărgelele, ci și la culori. De la negru, la alb, albastru, gri, maro, verde smarald sau multicolore, se găsesc de toate.

De unde le cumpărăm brățări partenerilor noștri?

Soțul meu a purtat brățări din țesătură acum 11 ani, când am început relația. Avusesem eu o brățară pe mână și mi-a luat-o, ca amintire pentru zilele în care nu ne puteam întâlni. De atunci, însă, nu a mai purtat și nici nu avea vreo brățară. Știind că nu prea este genul care să poarte bijuterii, nici nu mi-a dat prin gând să îi iau. Recent, însă, am dat peste magazinul online Trendhim, cu produse diverse pentru bărbați, și am găsit acolo câteva modele deosebite, care mi-au atras atenția.

Mi-am zis că eu sunt întotdeauna răsfățată, așa că a sosit momentul să-l mai răsfăț și pe el. Așadar, i-am ales o brățară de lanț argintiu 8 mm. Este deosebit de frumoasă și a venit într-un săculeț gri, tare simpatic. De când a ajuns la noi, soțul meu a dat jos brățara de pe mână doar când a făcut baie, în rest, e de nedespărțit de ea.

9 thoughts on “Ce brățări sunt potrivite pentru bărbați?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.