Trei ținute sport cu patru piese vestimentare

Trei ținute sport cu patru piese vestimentare

Magazinul online Femme Luxe, din UK, a devenit unul dintre preferatele mele. De când l-am descoperit, garderoba mea s-a îmbogățit considerabil, cu piese vestimentare care mai de care mai drăguțe. Îmi place faptul că pe site se regăsesc numeroase stiluri vestimentare, produse extrem de variate și moderne. În cea mai recentă comandă, am avut un fix: să îmi cumpăr produse din care să realizez trei ținute sport asemănătoare.

Au fost tentante și rochițele, la fel și produsele din categoria Loungewear, doar că de când comand de pe site, am tot luat astfel de piese vestimentare. Așadar, mi-am zis să mai iau și altceva, astfel că atenția mea s-a îndreptat asupra categoriei Joggers și a categoriei T shirts. M-am gândit să iau o pereche de pantaloni și trei tricouri, pe care să le combin apoi astfel încât să obțin trei ținute cu doar patru piese vestimentare. Exact asta am și făcut, ba mai mult, am obținut trei ținute sport asemănătoare, deoarece singurul lucru care diferă la tricourile alese este imprimeul.

Pantaloni confortabili

Am ales o pereche de pantaloni confortabili, de culoare bleumarin, Navy Contrast Drawstring Cuffed Joggers – Trinity. Materialul este deosebit de plăcut și comod, iar designul este menit să ofere o purtare cât mai confortabilă. Partea de jos este prevăzută cu un tiv elastic, iar în talie pantalonii sunt completați cu un șnur, pentru a-i fixa cât mai bine pe corp.

Au buzunare laterale și un buzunar la spate, ceea ce le conferă un aer sportiv și relaxat. Tind să cred că și designul lor este unul mai lărguț, deoarece am luat mărimea obișnuită și îmi sunt destul de largi. Totuși, îmi convine acest lucru, deoarece sunt mai confortabili și practici decât m-am așteptat. Sunt foarte mulțumită de alegerea pe care am făcut-o cu privire la acești pantaloni.

Trei tricouri diferite pentru ținute sport asemănătoare

Alături de pantalonii super confortabili, am ales și trei tricouri, pe care să le pot purta atât cu pantalonii din această comandă, cât și cu o pereche de blugi, de exemplu. oferta de tricouri este foarte bogată, iar mie mi-a fost destul de dificil să decid care să le adaug în coș. Recunosc, din instinctul de mult dezvoltat astfel, am avut tendința să optez pentru tricouri negre. Totuși, de câteva luni mi-am promis să evit cât se poate de mult să mai port negru. După ce am avut perioade de ani de zile în care lumea credea că sunt în doliu, acum vreau să mă îmbrac mai colorat și mai luminos.

Așadar, am ales trei tricouri albe. Singura diferență dintre ele este imprimeul. Tricourile sunt oversized, supradimensionate, adică mai lungi și mai largi decât în mod obișnuit. Am ales cu o mărime mai mică decât port în mod normal și, chiar și așa, îmi sunt destul de lungi și largi, totuși sunt confortabile astfel și mă ajută să mă simt bine, în largul meu, atunci când le port.

Tricouri albe cu imprimeuri pozitive

Am ales tricoul White ‘Fearless Femme’ Oversized T-Shirt – Lily, deoarece inscripția „Fearless Femme” – femeie neînfricată – mi se pare extrem de motivantă. Până la urmă, indiferent de câte frici sau griji am avea, cred că în fiecare femeie se află o femeie neînfricată, o supereroină capabilă să mute munții din loc atunci când e necesar.

Tricoul White ‘No Bad Vibes’ Oversized T-Shirt – Hannah a fost, de asemenea, o alegere bazată pe faptul că inscripția mă duce cu gândul la o stare de spirit pozitivă în permanență. „No Bad Vibes”, adică fără o stare de spirit rea, se potrivește de minune cu EU din ultimele luni. Sunt într-un continuu proces de schimbare, în cadrul căruia scopul meu este să mă simt bine mereu și să îmi mențin o stare de spirit pozitivă în permanență.

Cel de-al treilea tricou ales este White ‘Perfect’ Oversized T-Shirt – Violet. Mai este nevoie să spun de ce am ales imprimeul „Perfect”? Cum spuneam, am căutat ca tricourile alese să aibă un imprimeu cât mai pozitiv, care dă o stare de bine, iar cuvântul perfect are o conotație super pozitivă și încurajatoare. Sunteți de acord cu mine?

Trei ținute sport cu doar patru produse

Acestea au fost alegerile mele pentru cea mai recentă comandă de pe Femme Luxe. Tricourile le-am combinat nu doar cu pantalonii luați în aceeași comandă, ci și cu jeanșii din comanda anterioară și pot spune că arată tare bine și în această variantă. Faptul că sunt albe și simple, cu un imprimeu scurt, negru, le face ușor de asortat în diverse ținute.

Vă plac alegerile mele?

8 thoughts on “Trei ținute sport cu patru piese vestimentare

    1. Au tare frumoase hainute. Chiar azi am mai plasat o comanda. 😀
      Nu am completat declaratie, sedinta foto e fix in fata casei mele, deci practic eram pe terenul meu. :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d