Activități creative cu Publishing Office

activități creative

Indiferent că recunoaștem sau nu, trăim vremuri ciudate, cum nici nu am visat până acum. Fără voia noastră, fără gândul de a ajunge aici, am ajuns să facem școală de acasă și să fim nevoiți să le găsim copiilor îndeletniciri care să le ia gândul de la colegi, ieșiri în parc, plimbări sau vizite la bunici. Am făcut și puzzle, ne-am jucat și Remmy sau cărți, am citit și învățat și, totuși, timpul parcă s-a dilatat, zilele par mai lungi de când stăm acasă. Tocmai de aceea, este necesar să facem și diverse activități creative, alături de lecții și jocuri.

E adevărat că eu lucrez, poate sunt zile în care chiar mai mult decât înainte, însă, fiind acasă în permanență, m-am străduit ca în această perioadă să îmi petrec mai mult timp cu Denisa. Chiar dacă am de lucru, aloc zilnic câteva ore pentru diverse jocuri și activități creative împreună cu ea. Astfel, îmi doresc să nu se simtă singură, să nu ajungă să cunoască plictiseala în această perioadă.

O comandă de produse de birotică și pentru activități creative de la Publishing Office

Recent am descoperit Publishing Office, un magazin online de papetărie, articole de birou și articole școlare. Am găsit o ofertă extrem de bogată de produse, inclusiv o categorie de produse denumită Creative și hobby. Așa cum probabil vă imaginați, cea mai mare parte a comenzii noastre de pe site a constat în produse din această categorie. Vă las mai jos video-ul de unboxing, pe care l-am realizat împreună cu Denisa în momentul în care coletul a ajuns la noi.

Așadar, în comandă am avut:

  • Set magnetic creativ, Edding Funtastik Forest Elf (Funtastics World on Walls)
  • Set de măști pentru colorat
  • Creioane colorate Kores Kromas, triunghiulare, 3 mm, 24 culori/cutie
  • Acuarele Morocolor Primo, 24 culori
  • Spumă EVA Apli 300×200 mm, 10 culori/set
  • Lipici solid Apli, 40 g
  • Pix, RTC, 0.4 mm, plastic, diverse culori, 10 bucăți/blister

Activități creative cu produse de la Publishing Office

Produsele comandate sunt de calitate, din ce am observat în timpul activităților noastre în aceste zile. Vă povestesc puțin despre produsele comandate și vă arăt și câteva dintre rezultatele acestor activități creative:

activități creative

Am colorat o parte din setul de lipit pe perete. Setul conține o planșă care, cu ajutorul a patru benzi dublu adezive, se fixează ușor pe perete. Benzile sunt bune, astfel că planșa rezistă bine pe perete, chiar și după atâtea zile. Am colorat-o lipită, a mai rămas de colorat fundalul (cerul), pentru care Denisa nu a mai avut momentan răbdare.

Activități creative

Setul de măști de colorat conține șase măști în diverse forme, precum pisică (noi inițial am crezut că e ursuleț), bufniță, girafă, hipopotam, leu și oaie. Denisa s-a distrat de minune colorându-le cu markere permanente.

Activități creative

Creioanele colorate ne-au plăcut tare mult și, deși eu nu am avut încă timp să colorez în cărțile de colorat antistres, Denisa le-a folosit pentru a desena și colora propriile sale desene. A zis chiar că au devenit creioanele ei preferate.

Activități creative

Ne-au plăcut și acuarelele, și chiar am profitat de o după-masă liberă pentru a picta împreună. Desigur, eu sunt total anti-talent când vine vorba despre pictură și tot ce ține de artele vizuale și doar m-am distrat folosind acuarelele.

Activități creative

Într-o după-masă ne-am distrat cu spuma EVA, la care am folosit și lipiciul comandat. A fost pentru prima dată când am folosit astfel de spumă, deși auzisem de creații cu aceasta. Am realizat împreună o sirenă, la cererea Denisei.

Setul de pixuri l-am luat pentru mine deoarece, deși scriu la laptop, biroul meu este în permanență plin cu hârtii scrise. Îmi notez tot felul de lucruri și mereu sunt în căutarea pixului, pe care am obiceiul să îl rătăcesc. Aceste pixuri scriu subțire, exact pe placul meu.

Publishing Office – locul unde găsești tot ce ai nevoie în materie de birotică, papetărie și articole pentru școală

Mă bucur că am descoperit site-ul Publishing Office, deoarece este o sursă excelentă pentru produsele de birotică, papetărie și rechizite școlare. Site-ul este foarte ușor de utilizat, produsele fiind împărțite în categorii și, mai apoi, în subcategorii aferente. Găsiți acolo tot ce aveți nevoie acasă, la școală și la birou. De la bibliorafturi, separatoare, cutii de arhivare, la instrumente de scris, ștampile, markere tablă, articole din hârtie, blocuri de desen, ghiozdane, consumabile IT și chiar mobilier, găsiți chiar de toate.

Voi știați de acest site? Obișnuiți să comandați astfel de produse online?

6 thoughts on “Activități creative cu Publishing Office

    1. Cu drag si sa iti fie de folos! Da, ne distram zilnic intr-un fel sau altul, e mult deja de cand stam tot acasa si e nevoie sa gasim mereu cate ceva nou de facut. 😀

  1. Tare frumoase alegeri, creații tare frumoase și o metoda minunată de petrecere a timpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.