Cărți despre coronavirus, ebook și gratuit – Editura Corint

Editurii Corint a pregătit 2 titluri despre Coronavirus, extrem de interesante și utile, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.

 1. Coronavirus pe înțelesul celor mici este o carte ilustrată care explică pas cu pas ce înseamnă coronavirusul și cum ne putem proteja în fața acestui inamic nevăzut. Cartea este GRATUITĂ și poate fi descărcată de aici: https://bit.ly/CoronavirusPeIntelesulCopiilor
 1. Unde e Dumnezeu în vremea coronavirusului? de John Lennox este un ebook care încearcă să răspundă acestei întrebări din perspectiva autorului, profesor emerit la Oxford University și speaker international. Cartea este disponibilă în format ebook, pe libris.ro: https://bit.ly/UndeEDumnezeuInVremeaCoronavirusului

CORONAVIRUS PE ÎNȚELESUL COPIILOR de Elizabeth Jenner, Kate Wilson & Nia Roberts

Ilustrații de Axel Scheffler

Disponibil GRATUIT aici: https://bit.ly/CoronavirusPeIntelesulCopiilor

Coronavirus pe înțelesul copiilor

Această pandemie a schimbat viața copiilor din întreaga lume. Este foarte important acum să-i ajutăm să înțeleagă ce se întâmplă pentru a evita panica și anxietatea. Specialiștii spun că la vârste mici, dacă nu li se oferă explicații, copiii prind din zbor informații cu care își construiesc narațiuni înfricoșătoare. Această poveste imaginată îi sperie pe cei mici.

Ceea ce trăim acum este greu de explicat copiilor. „Ce și cum să le spui?” se întreabă fiecare părinte. Această carte oferă o soluție – explicații simple și clare care să-i ajute pe copii să înțeleagă ce se întâmplă și ce este important să facă.

Unde e Dumnezeu în vremea coronavirusului? de John Lennox

(disponibil în variantă ebook)

Unde e Dumnezeu în vremea Coronavirusului?

Trăim vremuri unice, nemaiîntâlnite. Multe dintre vechile noastre certitudini s-au destrămat, indiferent ce credinţă şi viziune asupra lumii am avea. Pandemia de coronavirus şi efectele ei ne tulbură şi ne neliniştesc deopotrivă. Cum vom face faţă acestei situaţii?

În acest volum scurt, dar plin de profunzime, John C. Lennox, profesor de matematică la Oxford, analizează coronavirusul prin prisma diferitelor sisteme de credinţă şi demonstrează cum viziunea creştină asupra lumii ne poate ajuta să înţelegem ce se întâmplă, oferindu-ne în acelaşi timp o speranţă de care să ne agăţăm.

„Cartea aceasta cuprinde gândurile mele privind vremurile pe care le trăim. Am început să scriu acum o săptămână, iar de atunci lucrurile s-au schimbat rapid şi, fără îndoială, vor continua să o facă. Dragă cititorule, te invit să priveşti această carte astfel: imaginează-ţi că stăm la o masă, într-o cafenea (ce bine ar fi dacă am putea face asta!), iar tu îmi adresezi întrebarea de pe copertă. Îmi las o clipă cafeaua şi încerc să îţi ofer un răspuns cinstit. Ce vei citi este ceea ce aş încerca să spun pentru a-ţi oferi alinare, sprijin şi speranţă.” John C. Lennox

Cartea este disponibilă în format ebook aici:

https://bit.ly/UndeEDumnezeuInVremeaCoronavirusului

„Nicio voce din lumea apuseană nu este mai clară şi mai înţeleaptă decât cea a lui John C. Lennox. Cartea aceasta este dedicată tuturor celor care îşi găsesc răgazul de a gândi în profunzime.”

Os Guinness, autorul volumelor

Vorbăria nebunilor – redobândirea artei persuasiunii creştine şi Chemarea Ta

„John abordează câteva întrebări foarte importante pe care mulţi dintre noi şi din jurul nostru şi le pun, în condiţiile în care COVID-19 continuă se răspândească. Acest volum ne aminteşte că Dumnezeu se află încă la locul Său şi ne îndrumă spre o lume în care toate lucrurile triste vor deveni istorie.” J.D. Greear, autorul bestsellerului Above All and Not God Enough


„Ce să înţelegem din pandemia care pare că a oprit lumea în loc? Unde este Dumnezeu? Cum de a permis să se întâmple aşa ceva? Profesorul Lennox aduce laolaltă temeinicele sale cunoştinţe din domeniul ştiinţific şi înfocata credinţă în valorile creştinismului pentru a reflecta asupra situaţiei dificile în care ne aflăm. Această carte profundă, dar accesibilă nu pretinde că are toate răspunsurile, dar cu siguranţă pune întrebările importante şi vă va ajuta să înţelegeţi mai bine provocările pe care le avem de înfruntat.”

Dr Peter Saunders, CEO, International Christian Medical and Dental Association (ICMDA)

A person smiling for the camera

Description automatically generated

John C. Lennox este profesor emerit de matematică la Oxford University şi profesor de matematică şi filosofia ştiinţei la Green Templeton College. Este pasionat de modul în care dialoghează şi se împletesc teologia, filosofia şi ştiinţa. Ţine prelegeri în lumea întreagă, încercând să apere credinţa creştină cu ajutorul unor argumente logice, împrumutate din domeniul ştiinţific.

4 thoughts on “Cărți despre coronavirus, ebook și gratuit – Editura Corint

 1. Cred că oricine se grăbește ACUM să scrie o carte despre coronavirus va da lovitura. Toată șmecheria este ca titlul să conțină cuvântul cheie.
  Eva, putem scrie o carte împreună despre coronavirus?
  Ceva modest, de vreo 50-100 de pagini.
  Îți dai seama că ne-am umple de bani?

  1. Tiberiu, e extrem de tentantă propunerea ta, zău! O singură chestie mă împiedică să accept: sunt fără să mă intereseze subiectul, deci sunt cam fără informații despre. :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: