Seri cu jocuri, seri de vis alături de fiica mea

jocuri

Ai o zi plictisitoare?

Ia-ți copilul din dotare

și jocuri vreo două-trei

și-o să te distrezi cât vrei!

Cărți de joc chiar amuzante

sau „Nu te supăra, frate!”,

Remy, sau Monopoly,

sau puzzle pentru copii.

Doar spune-i copilului

că ai timp pe placul lui!

Începeți să vă jucați,

plictiseala s-alungați!

Momentele în care am timp să mă joc cu fiica mea sunt preferatele mele, dintotdeauna. De-a lungul timpului, am adunat câteva jocuri care ne umplu timpul într-un mod plăcut, de fiecare dată când le jucăm. Jocuri noi sau vechi, toate sunt perfecte pentru serile petrecute împreună. Alegem jocurile în funcție de starea pe care o avem, iar distracția începe. Am avut adeseori surpriza de a ne lăsa fascinate de un puzzle sau un joc de cărți atât de mult, încât zile la rând am revenit la jocul respectiv, fără a acorda atenție altor jocuri.

Printre jocurile noastre preferate se numără Remy, Nu te supăra, frate!, Monopoly și jocul de cărți Capră, varză, lup, pe care l-am descoperit recent, întâmplător. Desigur, alături de aceste jocuri, o altă activitate care ne ocupă tot mai multe seri în ultima perioadă este realizarea unui puzzle.

Setul de cărți Capră, varză, lup l-am găsit recent într-un magazin și l-am luat fără să stăm pe gânduri. Am descoperit repede că este un joc tare amuzant, care ne poate ține ocupate ore întregi, cu toate că jocul ca atare este simplu.

În căutare de soluții pentru seri cu jocuri cât mai diverse și plăcute

Dacă jocurile pot să ne distreze pe o perioadă îndelungată, în ceea ce privește puzzle-urile, situația diferă, puțin. Asta deoarece, odată terminat un puzzle, nu ne atrage să îl refacem, ci ne dorim unul nou. Tocmai din acest motiv, în ultima vreme am început să caut puzzle-uri noi. Iar cum perioada actuală nu prea ne permite să ne deplasăm și să umblăm prin magazine, am optat pentru varianta online.

Așa am descoperit site-ul eToys, un magazin de jucării online unde se găsesc cele mai nou jucării originale, de la branduri cunoscute. Varietatea de puzzle-uri de pe site este foarte mare, iar împreună cu Denisa am pus deja ochii pe câteva modele. Se găsesc puzzle-uri pentru toate vârstele, de la puzzle cu doar câteva piese mari, pentru bebeluși, la puzzle-uri cu 6000 de piese. În plus, am găsit și câteva modele de puzzle cu piese în forme deosebite.

Alături de puzzle-uri, magazinul online oferă multe alte tipuri de jucării. Am găsit o selecție de jocuri Monopoly, unele mai deosebite decât altele, Jenga, Cluedo, Twister, șah, colecții de jocuri de societate și cărți de joc. Așadar, găsim pe eToys orice jocuri și jucării care să ne ajute să ne petrecem timpul plăcut cu copiii noștri și să alungăm plictiseala. Eu zic că este un site de luat în considerare, mai ales în perioada asta, când toți ne străduim să le umplem timpul copiilor într-un mod cât mai plăcut și distractiv.

8 thoughts on “Seri cu jocuri, seri de vis alături de fiica mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.