Anatomia unei inocențe furate – Marina Neagu

Anatomia unei inocențe furate

Anatomia unei inocențe furate, noua carte a Marinei Neagu, este o carte grozavă! Am citit-o în mai puțin de 24 de ore, pentru că este exact genul ăla de carte pe care, odată ce începi să o citești, nu vrei să o mai lași din mână. Tot ce îți dorește este să afli ce se întâmplă și care va fi deznodământul poveștii. Marina nu se dezminte nici de această dată și reușește să scrie o poveste cu un puternic impact asupra cititorului. Anatomia unei inocențe furate este genul de carte pe care nu o uiți după ce ai citit-o.

Cartea este dură, cu scene explicite de sex și cu limbaj adecvat subiectului. Însă dincolo de scenele care îi provoacă durere până și cititorului, regăsim și o poveste de dragoste în stilul Marinei, iar cei care ați citit cărțile ei sigur știți despre ce vorbesc. Acțiunea alertă, subiectul captivant și personajele interesante m-au determinat să nu vreau să las cartea din mână.

Anatomia unei inocențe furate – o poveste tristă, cu o licărire de speranță

Annja este o fată cuminte, de 16 ani, crescută de mama ei. Pentru a putea întreține casa și pe ele, mama ei lucrează tot timpul la câte două joburi. Asta până când cancerul o doboară. Este și momentul în care Annja, convinsă de prietena ei care îi este ca o soră, acceptă să meargă la o petrecere. Acolo, lucrurile o iau razna, iar Annja decide să plece. Pe drum, însă, este prinsă de trei bărbați și violată. Nu reușește să îi vadă și, din cauza bolii mamei sale, preferă să țină totul ascuns. O salvează Doc, un bărbat care apare în viața ei exact în momentul de maximă vulnerabilitate a fetei.

Povestea continuă după șase ani de la groaznica întâmplare. Înainte de a muri, mama ei o pune pe Annja în legătură cu tatăl biologic, alături de rugămintea de a-l căuta și de a-i da o șansă de a-l cunoaște. Astfel, Annja ajunge la casa familiei Sonder, unde locuiește tatăl ei, împreună cu cea de-a doua soție a sa și cu cei patru copiii ai acesteia, proveniți din căsnicia ei anterioară.

De aici începe cu adevărat povestea. Annja dezvoltă un plan pentru a-i găsi pe cei trei violatori și a se răzbuna pe ei. În plus, se și îndrăgostește și, pentru prima dată în viață, permite să fie atinsă de un bărbat, debarasându-se de zidurile pe care și le-a creat după tragicul eveniment al cărui victimă a fost la 16 ani.

O carte grozavă, un adevărat must-read

Pentru a nu strica plăcerea voastră de a descoperi povestea, o să mă opresc acum din a vă oferi mai multe detalii. Vă asigur că veți avea parte de o poveste pe cinste și de răsturnări de situație la care nu vă așteptați. Anatomia unei inocențe furate este un must-read, fără doar și poate!

Personajele sunt create grozav, începând cu personajul principal și până la cel mai insignifiant personaj episodic al cărții. În special mi-a plăcut cum este creată Annja. În ciuda suferinței, a traumei, este o femeie puternică, sigură pe ea, care nu se dă bătută. Ca o zid de apărare față de lumea din jur, se apără cu ajutorul cuvintelor, pe care știe exact când și cum să le folosească.

Cât despre povestea în sine, vă spun doar că este grozav conturată. Marina chiar a acordat atenție detaliilor, a creat scene care oscilează de la dur la erotic și detalii care întregesc povestea. Deși știam deja stilul fascinant al Marinei, tot am rămas plăcut surprinsă de această carte, pe care v-o recomand și vouă, cu toată încrederea!

Cartea „Anatomia unei inocențe furate” de Marina Neagu se poate cumpăra de pe site-ul Editurii Quantum Publishers.

12 thoughts on “Anatomia unei inocențe furate – Marina Neagu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.