Trei produse de igienă la care nu aș renunța

Trei produse de igienă la care nu aș renunța

Produsele de igienă au făcut dintotdeauna parte din rutina noastră zilnică, doar că, având în vedere situația cu care ne confruntăm la momentul de față, se vorbește mai mult despre ele acum. Tocmai de aceea, m-am gândit să vă vorbesc despre trei produse de igienă pe care le folosesc în rutina mea de îngrijire și la care nu aș renunța.

Gelul de duș

igienă

Am multe geluri de duș, aș putea spune chiar că am o ușoară serioasă obsesie pentru ele. De fapt, dacă ar fi să numesc un produs pe care îl cumpăr compulsiv, acela categoric ar fi gelul de duș. Dintre toate, însă, unul dintre preferatele mele este Ziaja Coconut, un gel cremos pentru duș. De când mă știu, mi-au plăcut produsele de igienă cu miros de cocos. În plus, produsele Ziaja pe care le-am încercat până acum m-au convins că brandul oferă produse de calitate, exact ceea ce avem nevoie pentru o igienă corespunzătoare, zi de zi. Gelul de duș Ziaja Coconut este cremos, are un parfum irezistibil și catifelează pielea.

Gelul pentru igiena intimă

igienă

Recent am descoperit un gel pentru igienă intimă, tot de la Ziaja. Este vorba despre  Ziaja Intimate Creamy Wash, un gel care spală delicat părțile intime, nu irită și lasă o senzație de prospețime de lungă durată. Mi-a plăcut încă de la prima utilizare și de atunci îl folosesc și îl recomand cu încredere. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, iar o cantitate mică din acest gel este suficientă pentru o curățare corespunzătoare. Ca bonus, acest gel are un miros incredibil de plăcut, poate chiar mai plăcut și mai puternic decât un gel de duș.

Crema de mâini

Alături de igiena corporală și de spălatul corespunzător al mâinilor, tot din rutina care ține de igiena mâinilor face parte și utilizarea unei creme de mâini. Preferata mea este Bioderma Atoderm Cream Hand & Nails, o cremă de mâini potrivită pentru pielea sensibilă, uscată sau atopică. Este o cremă care hidratează și catifelează pielea, se absoarbe rapid și previne crăparea pielii.

Acestea sunt trei produse de igienă pe care le folosesc mereu și la care nu aș renunța. Voi ce produse de igienă aveți la care nu ați renunța?

8 thoughts on “Trei produse de igienă la care nu aș renunța

  1. Cu gelul de dus m-ai cucerit, am o pasiune pentru aceste produse. Iar în aceasta perioada în care ne agresam pielea mâinilor cu diverse dezinfectante, plus produse de curățenie, o crema de mâini bună este de nelipsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.