Campania „Un dar pentru un prieten – Totul va fi bine!”

totul va fi bine

Trăim vremuri ciudate, cel puțin, zile în care a devenit bine să nu te vezi cu persoanele dragi, pentru a-i proteja pe bunici, pe copii și pe persoanele bolnave. Fiind și o perioadă în care în alți ani se simțea miros de sărbătoare, ne este cu atât mai greu să nu îi putem vizita pe părinți, bunici sau frați. Eu, de exemplu, nu mi-am văzut sora și nepoțica de aproximativ o lună, în condițiile în care locuim la o distanță de 5 minute de mers cu mașina. E dureros și greu, dar cu toții avem încredere că „Totul va fi bine!”.

În perioada sărbătorilor, mai mult ca oricând, ne dorim să fim alături de cei dragi. La cum se arată lucrurile, însă, Sărbătorile Pascale din acest an le vom petrece în singurătatea propriei locuințe, fiecare dintre noi. Fără vizite la bunici, părinți, frați, surori, nași sau prieteni. Tocmai de aceea, Ambasadoarele VIP MEMBERSHIP RISING STARS au venit cu o idee excelentă.

Campania „Un dar pentru un prieten – Totul va fi bine!”

Mai exact, doamnele acestea minunate și pline de optimism au creat un grup de Facebook, CAMPANIA “Un dar pentru un prieten – TOTUL VA FI BINE!”, prin intermediul căruia își doresc să ofere tuturor șansa de a le arăta celor dragi că le sunt aproape, indiferent de situație.

În grup, cei care doresc să trimită un cadou celor dragi, pot posta să ceară recomandări de cadouri, oferind informații relevante cu privire la tipul de cadou dorit. Ambasadoarele fac oferte relevante, astfel încât persoana care este în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi să poată alege cadoul cel mai potrivit. Tot Ambasadoarele sunt cele care vor livra cadourile cumpărate de către doritori.

De exemplu, dacă eu îmi doresc să îi arăt surorii mele că îi sunt aproape și în această perioadă, chiar dacă de la distanță, pot posta o cerere în grup. Spun ce tip de cadou aș prefera, urmând să aleg unul dintre cele prezentate în comentariile postării mele. Ambasadoarea de la care cumpăr cadoul îl va livra prin curier, la adresa surorii mele.

O campanie excelentă

Eu spun că este o campanie extraordinară, din mai multe motive. În primul rând, prin intermediul cadourilor, le putem arăta celor dragi că distanța nu înseamnă nimic, atunci când ne dorim cu adevărat să le arătăm că îi iubim. Apoi, prin cumpărarea cadourilor de la Ambasadoare, le susținem activitatea și le încurajăm pe aceste femei antreprenor să continue să facă lucruri minunate. În plus, un zâmbet este mai mult decât bine-venit în această perioadă, iar cadourile sunt, poate, cea mai bună metodă pentru a aduce zâmbete celor dragi.

Vă invit să vă înscrieți și voi în grup și să le spuneți celor dragi că „Totul va fi bine!”, prin intermediul unui cadou oferit în această perioadă. Vă asigur că, încă din momentul în care intrați în grup, sunteți întâmpinați de optimism și bucurie, iar aceste stări sunt exact cele de care avem cu toții atât de mare nevoie acum! Eu vă trimit îmbrățișări virtuale tuturor care ați citit acest articol, iar doamnelor Ambasadoare le doresc succes și le transmit felicitările mele pentru inițiativă! Fiind alături unii de alții, știm sigur că „Totul va fi bine”!

#CampanieDeSuflet #UnDarPentruUnPrieten #TotulVaFiBine

8 thoughts on “Campania „Un dar pentru un prieten – Totul va fi bine!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: