Beneficiile perdelei de aer

perdea de aer

O perdea de aer are mai multe beneficii care se încadrează în mai multe categorii:

În primul rând este rentabil să ai astfel de perdele deoarece poți lăsa ușa deschisă a magazinului iar clienții sunt tentați să intre ca și cum aceștia ar fi invitație pentru a vedea vitrina unui magazin. De asemenea, este ușor pentru cei care sunt în scaun cu rotile sau pentru mamele care sunt singure și pentru care ar fi mai dificil să deshidă ușa magazinului și să introducă cu ușurință și căruciorul. De asemenea, atât clienții, cât și angajații au confort termic mai mare, ceea ce este destul de important și pentru consultanții de vânzări pe care e mai greu să îi vezi transpirați și cu performanțe maxime în vânzări.

În al doilea rând este mai igienic și mai sănătos să ai un asemenea tip de perdea de aer Airstream deoarece aceasta oferă un mediu adecvat cu o temperatură potrivită, ceea ce înseamna un avantaj și pentru angajații care de multe ori se îmbolnăvesc de la o temperatură prea rece și atunci sunt nevoiți să își ia concediu medical, prin urmare reduce absenteismul acestora.

Dăunătorii și insectele nu mai intră datorită aerului puternic care circulă la intrare și care reprezintă un fel de barieră pentru aceștia, așa cum este o barieră și pentru poluarea, praful din aer dar și mirosurile de afară sau de la un magazin din apropiere. Cum ar fi ca un magazin de haine să fie alături de un magazin de fast food iar mirosul de la acesta din urmă să pătrundă în magazinul din haine?

Ce alte beneficii are o perdea de aer?

În al treilea rând este o economie de energie dacă montăm perdele de aer deoarece se reduce consumul de la aparatul din interior care nu trebuie să mai producă atât de mult încât să suplinească și aerul care pătrunde din interior; de asemenea, emisiile de dioxid de carbon sunt reduse iar cheltuielile pe clădire sau spațiu sunt optimizate.

În al patrulea rând, o perdea de aer crește siguranța clienților și a angajaților datorită prevenirii coleziunii dintre clienți, fapt care apare atunci când se ciocnesc din cauza ușii, apoi, se evită situația formării condensului și automat, a formării de gheață pe jos, ceea ce poate duce la accidente; aceast aparat de ventilație este favorabil și evacuării facile din cauza incendiilor sau a altor situații de urgență.

Acest articol este un guest post

2 thoughts on “Beneficiile perdelei de aer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.