articoleseo.ro – O nouă platformă pentru bloggeri

platformă pentru bloggeri

Cei care mă urmăriți de la început știți că blogul Rândurile Evei a pornit ca blog pentru carte și pentru poeziile mele. Cu timpul, însă, am ajuns să îl extind la blog generalist și să postez inclusiv advertoriale. Dacă sunteți bloggeri, cu siguranță știți de ce optăm și pentru astfel de articole. Dacă nu sunteți bloggeri, ei bine, vă spun eu: și noi, bloggerii, avem nevoie să ne plătim facturile și să ne hrănim pe noi și familiile noastre. Zilele acestea am primit și o veste bună: articoleseo.ro, o nouă platformă pentru bloggeri, a fost lansată în România.

Practic, platforma pune bloggerii în legătură directă cu brandurile și companiile care își doresc publicitate. Aici, fiecare își poate alege blogul pe care își dorește să primească un articol advertorial, adaptat din punct de vedere SEO. Prețurile nu sunt afișate pe site, ci clientul poate trimite o cerere de ofertă către blogul de care este interesat. De exemplu, cine își dorește publicare advertorial Rândurile Evei poate să ceară oferta apăsând butonul din pagina dedicată.

articoleseo.ro – o platformă pentru bloggeri, benefică pentru toată lumea

Personal, auzisem de astfel de platforme în străinătate, însă în România sunt tare puține platforme de acest gen, prin care clienții să ia legătura cu bloggerii pentru publicarea de advertoriale. Mi se pare foarte utilă o astfel de platformă, mai ales că atât clienții, cât și bloggerii au de câștigat din utilizarea ei.

Platforma este momentan la început de drum și, prin urmare, încă este în dezvoltare. Totuși, clienții care doresc să cumpere advertoriale își pot face ușor un cont pe platformă, iar bloggerii care își doresc să se înscrie pot trimite un email la adresa de contact menționată pe site.

Eu sper ca platforma articoleseo.ro să se dezvolte frumos și să reușească să își atingă scopul, anume, acela de a facilita legătura și relațiile de colaborare dintre bloggeri și clienți.

12 thoughts on “articoleseo.ro – O nouă platformă pentru bloggeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: