Trei costume de baie de pe Dresslily în wishlist

Trei costume de baie de pe Dresslily în wishlist

Poate ați văzut articolul în care vă spuneam despre cea mai recentă comandă de pe Dresslily. Deja am o altă comandă în așteptare și mă uit periodic pe site să văd ce haine drăguțe au mai apărut. Recunosc, am devenit dependentă de cumpărăturile online, iar să-mi iau haine de pe Dresslily este un adevărat răsfăț, pentru că ador hainele lor! Mereu am câte ceva în wishlist și, cu toate astea, ajung de obicei să cumpăr cu totul altceva, pentru că întotdeauna „mai arunc o privire” pe site înainte să dau comanda, iar asta înseamnă că văd alte și alte haine care îmi plac. De data aceasta, m-am gândit să vă arăt trei costume de baie de pe Dresslily care au ajuns în wishlist-ul meu.

Trei costume de baie de pe Dresslily în wishlist

Ghiciți cine este „vedeta” în materie de noi apariții de pe site? Costumul de baie, desigur! Here is the new arrival: swimsuit! Vă povesteam recent că avem planificat un concediu într-o locație tare frumoasă pentru acest an. Ei bine, cred că e de la sine înțeles că ne-am luat gândul. Totuși, asta nu mă oprește să mă uit la niște costume de baie frumoase. Până la urmă, pot purta un costum de baie frumos și modern chiar și dacă merg doar la ștrandul din localitatea vecină. Așadar, haideți să vă arăt trei costume de baie pe care le-am adăugat în wishlist-ul meu.

Sunflower Striped Criss Cross Tummy Control Bikini Swimwear

Combinația de culori și printuri mi-a atras atenția din prima clipă. Iar dacă înainte aș fi purtat doar negru și culorile erau practic inexistente pentru mine, acum îmi place să fie totul cât mai colorat și mai vesel. În plus, designul inedit mi se pare că arată fabulos.

Sunflower Crochet Panel Ruched Halter Tankini Swimsuit

Mă tot plâng de o vreme că nu prea am galben în garderobă. Totuși, uitându-mă pe site-ul Dresslily, mi-am dat seama că am costumul de baie preferat în această culoare. chiar și așa, am ales unul dintre cele trei costume de baie într-o combinație cu galben. La acest model mi-a plăcut și culoarea, dar mai ales designul. Mi se pare modern, fresh și inedit.

One-piece Polka Dot Empire Waist Swimwear

costume de baie

Dacă tot vorbim despre costume de baie inedite, al treilea din wishlist-ul meu mi se pare cu adevărat original. Un costum de baie dintr-o singură piesă, în formă de rochie, fapt pentru care mi s-a părut tare frumos și l-am adăugat în wishlist fără să stau pe gânduri.

Comenzi cu discount

Acestea sunt cele trei costume de baie pe care le-am ales după ce am tot navigat printre modelele deosebite, am adăugat și scos produse din wishlist. Însă vestea bună este că avem posibilitatea de a beneficia și de discount la comenzile de pe site, folosind codul DLBF20.

(Use code:DLBF20 with 20% OFF:  
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd)

Eu consider că este momentul perfect pentru a da un refresh garderobei noastre, mai ales acum, că tot stăm acasă și avem timp de navigat pe site! La final, vă las îndemnul cu care ne-a obișnuit Dresslily și pe care eu îl urmez cât pot de des:

„It’s time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday.”

8 thoughts on “Trei costume de baie de pe Dresslily în wishlist

  1. Foarte frumoase toate ,îmi plac mult ,sunt superbe ! Să le porți cu plăcere draga mea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.