Haine noi pentru toți trei de pe Dresslily

Haine noi pentru toți trei de pe Dresslily

Recent am comandat iar de pe Dresslily. De data aceasta, toți trei am primit haine noi în coletul care a ajuns într-un timp foarte scurt. Chiar am fost plăcut surprinsă să descopăr cât de repede a ajuns comanda de această dată. Hainele pe care le-am ales de această dată sunt diverse și acum așteptăm momentul să le putem purta la o plimbare, după ce trece toată perioada aceasta de stat cât mai mult în casă. Până atunci, însă, vă arăt ce haine noi au ajuns în garderoba noastră.

Bluză cu capișon pentru Norbi

Într-o comandă anterioară îi luasem lui Norbi o bluză cu capișon și imprimeu 3D. Atât de încântat a fost de ea, încât de data aceasta, am mai ales un model asemănător. I-am luat bluza Wolf 3D Print Casual Drawstring Hoodie, la care mi-a atras atenția imprimeul 3D în formă de lup și culorile minunate. În realitate bluza arată fix ca pe site, are materialul subțire și moale la atingere și arată tare bine îmbrăcată. Singurul minus este faptul că este mai mică decât în mod normal. Deși am ales aceeași mărime ca data trecută, aceasta stă mai fixă pe corp și pare și mai scurtă.

Colanți pentru Denisa

A fost prima dată când am comandat colanți de pe Dresslily, așa că nu știam dacă mărimile corespund. Am zis că îi iau oricum, în ideea că dacă nu îmi sunt buni mie, îi vor fi buni Denisei. Parcă am avut o presimțire! De cum i-am scos din colet mi-am dat seama că pentru mine nu sunt buni, păreau și strâmți (deși am comandat mărimea 2XL) și cam scurți pentru mine. Norocul Denisei, pentru că ei îi sunt buni. Materialul este moale, plăcut la atingere și a spus că sunt și confortabili. Designul este tare simpatic, imprimeul îi face să pară o pereche de blugi.

Două bluze pentru mine

Pentru mine am ales două bluze și ambele îmi vin perfect. În cazul bluzelor și a rochiilor deja știu ce mărime să iau și să îmi fie bune. Am ales Front Twist Floral Butterfly Tank Top, un top perfect pentru vară, cu un imprimeu pe măsură. De fapt, tocmai imprimeul cu fluturi mi-a și atras atenția la acest top. Materialul este delicat și bluzița este tare confortabilă.

Cealaltă bluză este Roll Tab Sleeve Side Slit Tartan Blouse, o bluză de care am prins drag de cum am văzut-o. Materialul este plăcut la atingere și de calitate, din câte se vede. Mânecile trei sferturi și cei doi nasturi de la decolteu îi dau un aer chic. În plus, îmi place tare mult combinația de roșu cu negru, care mi s-a părut întotdeauna elegantă.

Haine noi pentru toți trei și o comandă reușită

Iată cum ne-am ales toți trei cu haine noi în cea mai recentă comandă de pe Dresslily. Toți trei suntem mulțumiți cu noile noastre haine și așteptăm să le scoatem la plimbare, sperăm noi cât mai curând posibil.

6 thoughts on “Haine noi pentru toți trei de pe Dresslily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.