Kit-ul Atoderm de la Bioderma asigură o piele minunată

Atoderm de la Bioderma

Precum un cadou minunat de 8 martie, în data de 9 martie a ajuns la mine un kit Atoderm de la Bioderma. M-am bucurat exact ca un copil când își primește cadourile de Crăciun, pentru că produsele Bioderma au un loc special în rutina mea de îngrijire. Iar acest kit esențial de îngrijire a pielii a venit într-un moment extraordinar și o să aflați imediat și de ce. Haideți să vă arăt ce conține kit-ul Atoderm de la Bioderma și să vă povestesc puțin și despre experiența mea cu aceste produse.

Atoderm Ulei de duș

Atoderm de la Bioderma

Uleiul de duș Atoderm de la Bioderma este extrem de blând cu pielea și oferă 24 de ore de hidratare, plus confort imediat. Acest ulei este realizat cu brevetul Skin Barrier TherapyTM și complexul DAF, ceea ce ajută la creșterea pragului de toleranță al pielii și protejează pielea de stresul extern.

Acest ulei de duș este extrem de plăcut la utilizare, iar mirosul său frumos m-a determinat să îl folosesc de fiecare dată când fac duș. Lasă pielea hidratată și frumos parfumată. Sunt suficienți câțiva stropi din acest ulei de duș pentru a-ți acoperi tot corpul cu spumă.

Atoderm Stick de buze

Atoderm de la Bioderma

Deși înainte nu aveam probleme cu buzele, am observat în ultima perioadă că mă confrunt destul de des cu buze uscate, cu toate că mă hidratez mai mult decât corespunzător. Așadar, acest stick de buze de la Atoderm a venit la momentul potrivit.

Oferă îngrijire zilnică, hidratantă pentru buzele uscate. Are un gust subtil de zmeură și mirosul său este pe măsură. Este extrem de delicat și hidratează foarte bine buzele. De când îl folosesc, buzele mele și-au mai revenit, iar imediat după aplicare, le simt hidratate și sănătoase.

Atoderm Cremă de mâini și unghii

Atoderm de la Bioderma

Crema de mâini și unghii de la Atoderm oferă îngrijire reparatoare pentru mâini frumoase și unghii puternice. La fel ca și celelalte produse Atoderm de la Bioderma, și crema de mâini miroase deosebit de frumos. Este hidratantă și chiar pătrunde repede în piele, exact cum scrie și în descrierea ei.

Cu crema de mâini și unghii am avut o experiență deosebit de plăcută, pe care vreau să v-o povestesc. Deși nu am probleme cu pielea în general, apar perioade în timpul anului, în special iarna, când pielea mea pare să devină iritată. Zilele trecute am fost la bancă și am folosit dezinfectantul de la intrare, iar în acel moment, am simțit o usturime cumplită a mâinilor. La câteva ore după, mâna mea dreaptă s-a înroșit cumplit, părea crăpată și sângerândă. Mi-am amintit de crema de mâini Atoderm și imediat am și aplicat-o. După un timp am repetat și, în doar câteva ore, mâna mea își revenise complet. Așadar, confirm din proprie experiență că această cremă chiar își face efectul promis.

Kit-ul Atoderm de la Bioderma a venit cu o gentuță de cosmetice

Cele trei produse din kit-ul esențial de îngrijire a pielii Atoderm de la Bioderma au venit însoțite de o gentuță de cosmetice tare simpatică. Suficient de încăpătoare și cu un design simplu, dar elegant, gentuța aceasta a devenit preferata mea.

Povești cu Atoderm de la Bioderma

Iată cum și Povestea mea cu Atoderm de la Bioderma s-a născut și conturat când nici nu mă așteptam. Datorită calității produselor, povestea mea a avut un final fericit și am pus repede stop problemelor cu pielea apărute din senin.

„Anul acesta gama Atoderm sărbătorește iubirea și grija pentru o piele sănătoasă. Campania Poveștile cu final fericit se citesc pe piele este de fapt o încurajare pentru toți cei care se confruntă cu piele uscată sau cu dermatită atopică. Împreună cu specialiștii, am dezvoltat metoda 3-6-9 pentru a răspunde întrebărilor Cât? Când? și Cum? Trebuie aplicat Atoderm pentru pielea atopică a bebelușilor, copiilor și adulților.

Te invit să descoperi mai multe informații aici:  https://pieleuscata.com/metoda-3-6-9” – Bioderma.

9 thoughts on “Kit-ul Atoderm de la Bioderma asigură o piele minunată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: