3 parfumuri Yves Saint Laurent din wishlist-ul meu

Yves Saint Laurent Mon Paris

În ultimele câteva luni, mi-am luat foarte multe produse cosmetice și de make-up. De asemenea, am mai avut prin comenzile de pe Notino și câteva parfumuri și pot spune că sunt mulțumită de fiecare dintre alegerile mele. Acum, însă, mi-am propus să îmi mai îmbogățesc puțin colecția de parfumuri, iar brandul pe care mi-am fixat cel mai recent atenția este Yves Saint Laurent. Am observat că produsele YSL sunt extrem de apreciate și am decis că este timpul să le încerc și eu.

Cum v-am mai spus și cu alte ocazii, wishlist-ul meu de pe Notino crește considerabil, la fiecare vizită a mea pe site. Și, cum recent am petrecut o vreme pe acolo, am adăugat și câteva parfumuri. O să vă arăt care sunt cele trei parfumuri Yves Saint Laurent pe care le-am adăugat în wishlist.

Yves Saint Laurent Libre

Yves Saint Laurent

Unul dintre cele mai în vogă parfumuri ale momentului, Yves Saint Laurent Libre a ajuns și în wishlist-ul meu. Câteva prietene bloggerițe au spus că miroase genial, iar eu chiar le cred, așa că am de gând să îl cumpăr cât de curând. Nici ambalajul nu este chiar de lepădat, având un design destul de elegant, după părerea mea. Parfumul este încadrat în grupele de parfumuri fructate și florale. Este un parfum dedicat femeii puternice și se potrivește de minune pentru evenimente speciale.

Yves Saint Laurent Black Opium

Yves Saint Laurent

Am o slăbiciune pentru parfumurile orientale, iar una dintre prietenele mele mi-a spus că parfumul acesta ar fi perfect pentru mine. Yves Saint Laurent Black Opium este un parfum oriental intens și, conform descrierii, se potrivește mai degrabă pentru lunile de iarnă. Este destinat femeilor energice și încrezătoare și, deși descrierea menționează că este un parfum potrivit pentru seară, întâlniri și ocazii speciale, sunt sigură că aș putea să îl port și într-o zi obișnuită. Până la urmă, trebuie să ne simțim bine în pielea noastră și încrezătoare indiferent de anotimp sau ocazie, nu?

Yves Saint Laurent Mon Paris

Yves Saint Laurent

La un moment-dat, într-una dintre comenzile mele de pe Notino, am avut mai multe mostre de parfum. Printre ele s-a numărat și o mostră a parfumului Yves Saint Laurent Mon Paris, iar mirosul său deosebit de plăcut m-a determinat să îl adaug în wishlist. Acest parfum face parte din grupele de parfumuri de fructe, chypre și este un simbol al gingășiei, grației și frumuseții feminine. Se potrivește pentru fiecare zi și este un parfum care denotă farmec și stil. Alături de mirosul incredibil de frumos, mi-a atras atenția și ambalajul, care este unul elegant și grațios, exact ca și parfumul. Cu siguranță acest parfum va ajunge curând în colecția mea!

Acestea sunt parfumurile pe care mi le doresc. Toate mi se par minunate, astfel că îmi este greu să decid ordinea în care să le cumpăr. Totuși, sunt sigură că, treptat, toate vor ajunge în colecția mea de parfumuri. Voi le aveți? Care vă tentează?

10 thoughts on “3 parfumuri Yves Saint Laurent din wishlist-ul meu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: