Amintiri, amintiri… dragi amintiri regăsite!

amintiri

Amintiri… amintiri – Eva Maghiar (Guest post)

E sâmbătă, toată lumea încearcă să stea pe cât se poate în casă. La fel am făcut și eu și, cum sâmbăta a fost dintotdeauna o zi dedicată în întregime gătitului și curățeniei, la fel mi-am făcut planul și pentru astăzi. Însă, atunci când mi-am organizat ziua, habar n-aveam ce mă așteaptă!

Azi mi-am propus să intru în cămară (nu pentru a o umple cu provizii!), cu intenția de a face ordine pe acolo. Ca orice gospodină care se respectă, am început cu raftul de sus, raft pe care nu l-am mai verificat de ceva timp (nu de alta, dar erau cutii cu tot felul de pahare, farfurii, mă rog, cam ceea ce nu folosim des!).

Cutia cu surprize

Chiar în spate de tot, mi-a atras atenția o cutie, de care nu-mi mai aminteam. Curioasă despre ce cutie este vorba, am adus-o în față, cu gândul să descopăr ce mai ascunde și ea. Deschid cutia și… surpriză! Cutia era plină cu poze! Vă dați seama că nu îmi aminteam nici de cutie, nici să fi pus așa ceva în cămara respectivă, așa că bucuria a fost pe măsura surprizei.

Pe moment, am uitat de curățenie – am găsit un motiv bun, nu credeți? – și am început să călătoresc printre amintiri. Tot uitându-mă printre fotografii, am dat de câteva amintiri dragi, de pe vremea studenției, când am participat la cununia unui coleg. Nu pot să exprim în cuvinte ce sentimente m-au năpădit, amintiri dragi, pe care nu am putut să le țin doar pentru mine, astfel că le-am trimis și unui fost coleg.

Oricine merită astfel de momente cu amintiri dragi

La fel de bucuros să vadă pozele cum am fost și eu, m-a sunat imediat ce le-a văzut și am depănat împreună amintiri din tinerețe. După o sesiune de vise, am revenit la activitatea de la care a pornit totul, dar de data asta, încărcată cu energie pozitivă! Vă doresc tuturor să aveți parte de asemenea momente frumoase!

4 thoughts on “Amintiri, amintiri… dragi amintiri regăsite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.