Terapiile alternative – miracolul care m-a salvat

Terapiile alternative – miracolul care m-a salvat

Cred că majoritatea știți deja că, de câteva luni, am început să fac terapie cu o doamnă parapsiholog. Simona Igna, din Oradea, a apărut în viața mea în iulie, anul trecut, fix în ziua în care sora mea a născut. Nimic nu este o coincidență, iar modul în care am cunoscut-o îmi confirmă asta. Ea a apelat la mine pentru serviciile mele, iar după luni de lucrat împreună, am ajuns să apelez eu la serviciile ei: terapiile alternative.

Când am ajuns la ea prima dată, eram într-o stare deplorabilă. Toate medicamentele pe care le luam nu reușeau să mă facă să mă simt bine. Mă sufocam, amețeam și aveam o ceață permanentă pe ochi. Iar panica era la ordinea zilei, eram mereu stresată, nervoasă, speriată de orice. M-a ajutat de la prima ședință și, de atunci, pot spune că mi-am găsit echilibrul interior, mi-am găsit liniștea și am reușit să îmi pun ordine în gânduri.

Terapiile alternative – o soluție la îndemâna oricui

Recunosc, decizia de a apela la terapii nu este întotdeauna ușoară. Mulți consideră o rușine, alții pun ca motiv lipsa banilor, alții invocă distanța sau alte și alte motive. Însă odată ce ai luat decizia aceasta, realizezi că ți-ai făcut cel mai mare bine pe care puteai. Realizezi că ai făcut pasul spre vindecare, spre a fi bine, din toate punctele de vedere.

Așadar, dacă și voi aveți nevoie de terapie, eu vă recomand cu toată încrederea să faceți acest pas și vă veți fi recunoscători pentru această decizie în cel mai scurt timp. În plus, Simona Igna este un parapsiholog dedicat și care face terapii și la distanță, așadar distanța nu este o scuză pentru nimeni.

Chiar și eu am început să fac terapie la distanță, de când cu virozele Denisei și, mai nou, cu toată nebunia care ne înconjoară. Însă un lucru e cert: abia aștept să merg iar la următoarea ședință de terapie, cu toate că rezultatele terapiilor alternative sunt la fel de puternice și atunci când acestea sunt făcute la distanță.

Cum m-au ajutat terapiile alternative?

Multe lucruri s-au schimbat în bine de când am început terapiile alternative. Înainte uitam… de fapt, rareori îmi aminteam ceva. Simțeam permanent frustrare pentru faptul că uit cum e în vorba aia, „de la mână pân’ la gură”. Ba mai mult, începeam să mă tem de stările de uitare, având în vedere că bunica paternă a avut Alzheimer. Și, de aici, ajungem la alta: ipohondrie. Chiar dacă nediagnosticată, toată familia îmi spunea că sunt ipohondră.

Acum, îmi amintesc foarte ușor tot ce am de făcut, ce am de reținut. Îmi simt mintea mai liberă și, totuși, mai capabilă să rețină tot ceea ce i se oferă. În plus, faptul că am renunțat la medicamentele pe care le luam este încă un pas mare pe care l-am făcut datorită terapiei. Acum, mai iau doar medicamentele pentru glanda tiroidă, fiind operată de ani de zile.

Anul trecut a fost marcat de atacuri de panică frecvente. Aproape în fiecare noapte mă trezeam din somn sufocându-mă și eram sigură că voi muri sau, în cel mai fericit caz, voi ajunge la urgență. În ciuda calmantelor și a medicamentelor pentru sistemul nervos, nu reușeam să scap de stările de panică. Asta până când am început terapia, care a șters și atacurile de panică, și gândurile negative din mintea mea.

Simona Igna – un parapsiholog pe care chiar poți conta

Și, dacă tot am menționat de atacurile de panică, o să recunosc că ieri am fost la un fir de păr de unul… simptomele le-am avut, doar că nu a fost atât de accentuat ca înainte. Am mers la cumpărături uzuale, gen pâine și mâncare la câine și pisici. Când am văzut isteria din magazin, mi s-a făcut rău. Deși mi-am revenit când am ajuns acasă, blocajul creat în mine mă sufoca.

Simona Igna îmi spune mereu să îi scriu oricând dacă nu mă simt bine sau dacă am stări care mă deranjează. Așadar, ieri i-am scris cum mă simt și, la finalul programului de muncă, m-a sunat pentru o ședință de terapie și m-a ajutat să îmi revin din starea în care mă regăseam.

În situația actuală din lume, să te bazezi pe terapiile alternative și pe un parapsiholog dedicat, cum este Simona Igna, contează enorm pentru bunăstarea ta. Cu siguranță înainte aș fi fost stresată, agitată, poate chiar isterică, la fel cum văd mulți alții. Însă printre numeroasele avantaje pe care le oferă terapiile alternative la parapsiholog se numără și starea de calm și de gândire pozitivă pe care acestea și le induc.

Sunt convinsă că parapsihologul este foarte important pentru ca terapiile să aibă efectul scontat. Eu mă consider extrem de norocoasă că am avut ocazia să o cunosc pe Simona Igna și să apelez la serviciile ei. Pentru mine, terapiile alternative cu ea au fost miracolul care mi-a salvat viața, care m-a salvat pe mine de mine însămi cea autodistructivă.

10 thoughts on “Terapiile alternative – miracolul care m-a salvat

  1. Ma bucur mult că ai găsit metoda cea mai bună pentru tine! Cu toții avem nevoie la un moment dat de ajutor sau, pur și simplu de cineva care sa ne indrume un pic.

  2. A recunoaste problema si a cauta ajutor este un semn de sanatate.
    Sunt multi care nu fac nici una, nici alta (desi cei din familie ii trag de maneca si le spun adesea ca au o problema).
    Felicitari ca ai taria de a merge pe calea ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: