Cadouri de 8 martie de la Dermacol

Cadouri de 8 martie de la Dermacol

Ziua Femeii este aproape aici, așa că sunt sigură că deja ați început să căutați cele mai potrivite cadouri de 8 martie. Fiecare dintre noi avem femei importante în viața noastră, fie că este vorba despre mamă, bunică sau parteneră. Așadar, cu toții suntem, în această perioadă, în căutarea unor cadouri minunate pentru femeile speciale din viața noastră. eu, de exemplu, îi cumpăr cadou mamei și surorii mele. Am și o bunică, însă ei îi cumpăr mereu flori, pentru că îi plac tare mult.

Pentru acest an, am ales un set de la Dermacol, și îi voi oferi unul mamei și unul surorii mele. Mi-am asigurat și mie cadoul, cu același set. Este vorba despre setul Dermacol Aroma Ritual format dintr-un gel de duș revigorant de 250 ml și o loțiune de corp răcoritoare de 200 ml, ambele cu aromă de pepene roșu. Produsele vin ambalate într-o cutie cadou deosebit de frumoasă, fiind astfel ideale pentru a fi oferite unei femei cu ocazia Zilei Femeii.

Cadouri de 8 martie de la Dermacol

De ce să alegeți cadouri de 8 martie de la Dermacol?

Dermacol este un brand din Cehia, cu o istorie de mai bine de jumătate de secol. Brandul s-a născut în studiourile de film din Praga, în urma colaborării dintre experții în machiaj de film și medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Astfel a apărut machiajul Dermacol cu acoperire mare și s-a extins de la industria filmului la utilizarea de zi cu zi. În prezent, Dermacol este un brand de renume internațional și se regăsește în peste 60 de țări.

Există numeroase produse de la Dermacol pe care le puteți oferi drept cadouri de 8 martie. Alături de produsele cosmetice individuale, Dermacol a creat și o serie de seturi cadou, ideale pentru această perioadă, când femeile sunt răsfățate. Vă arăt și câteva idei de cadouri de 8 martie de la Dermacol care sunt sigură că ar încânta orice femeie:

  • Dermacol Aroma Ritual set cadou VI, format dintr-un gel de duș cald de 250 ml și un exfoliant cald de 200 ml.
  • Dermacol Aroma Ritual set cadou pentru femei, format dintr-un gel de duș de 250 ml, o cremă de mâini de 100 ml și un exfoliant din zahăr de 200 ml.
  • Dermacol Aqua Beauty set cadou format dintr-o apă pentru curățare cu particule micele de 400 ml, un gel facial de curățare de 150 ml și o cremă hidratantă de 50 ml.

Desigur, în funcție de preferințele pe care știți că le are femeia căreia doriți să îi oferiți cadoul, puteți alege varianta cea mai potrivită.

Ziua Femeii cu oferte minunate

Sunt sigură că știți deja că pe Notino sunt întotdeauna oferte care mai de care mai tentante. Și în această săptămână, puteți beneficia de diverse oferte. Una dintre ele vă oferă 8% reducere la toate produsele pentru femei. Pentru a beneficia de reducere, folosiți codul reducere8 în coșul de cumpărături.

6 thoughts on “Cadouri de 8 martie de la Dermacol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.