New Collection! Pigmenti Sparkle Melkior

pigmenți

Trucuri pentru a aplica pigmenții Melkior corect pe pleoape!

Chiar dacă ești make-up artist sau doar pasionată de make-up, pigmenții sunt un deliciu! Exact ca cireașa de pe tort, un pigment aduce armonie în machiaj. Savoare și gust!

Ce este un pigment pentru pleoape? Pigmentul este un fard în stare prăfoasă/pulbere care se impregnează în pensulă și eliberează pe pleoape o cantitate concentrată de fard. Cu cât cantitatea de fard este mai mare, cu atât efectul este mai intens.

Dar pigmenții pot fi de mai multe tipuri: metalici, sidefați, perlați, strălucitori sau glitter. Melkior vine în completarea colecției superbe de pigmenți cu noile nuanțe seducătoare care îți vor face machiajul să iasă din tipare:

·         Pigment Sparkle CHAMPAGNE SPARKLE (ref. 12026)

pigmenți

·         Pigment Sparkle QUARTZ SPARKLE (ref. 12027)

·         Pigment Sparkle GOLD TREASURE (ref. 12028)

pigmenți

·         Pigment Sparkle MK ANTIQUE (ref. 12029)

·         Pigment Sparkle GODDESS (ref. 12030)

pigmenți

·         Pigment Sparkle PINK OPULENCE (ref. 12031)

Și da! Sunt atât de ușor de folosit, ai nevoie doar de bază fixatoare. Aceasta poate fi baza de pleoape Melkior, baza fixatoare pentru glitter sau baza fixatoare pentru pigmenți. Diferența între cele trei constă în efectul de lipire, respectiv delicat, mediu, puternic. Așadar, alege baza fixatoare conform efectului pe care vrei sa îl obții.

TRUC! Lasă capul ușor pe spate și aplică pigmentul cu o pensulă plată și moale, prin mișcări de tapotare.

Iată 3 pași esențiali pentru o aplicare perfectă:

1.       Lasă capul pe spate, ca să te asiguri că pigmenții nu cad de pe pleoapă și se fixează în bază.

2.       Alege o pensula moale; cu cât aceasta este mai dură, cu atât particulele de fard vor cădea mai repede de pe pensulă, riscând să murdărești machiajul tenului.

3.       Mișcarea de tapotare este necesară ca să fixezi pigmentul în baza fixatoare, altfel mișcarea de blending șterge baza de dedesubt, mătură pigmenții din firele de păr ale pensulei și murdărește machiajul.

Acum, că știi modul de aplicare corectă, nu-ți rămâne altceva de făcut decât să dai frâu liber imaginației și să creezi look-uri de invidiat.

Noii pigmenți Melkior au irizații deosebite. Ori că faci deja un machiaj al pleoapei și atașezi pigmentul pentru efect, ori îl folosești simplu ca atare, în ambele cazuri vei arăta, cu siguranță, senzațional și poți crea foarte multe reflexii ale machiajului, părând chiar că ai în trusă o mulțime de culori! Dacă ești iubitoare de make-up cu pigmenți, poți migra de pe machiajul ochilor pe mărul pometelui sau pe piept.

Când spui pigment spui senzație! Încearcă și tu noii pigmenți Melkior și lasă-te cucerită de variația culorilor!

4 thoughts on “New Collection! Pigmenti Sparkle Melkior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.