Melkior a creat nuanțe noi de Ruj Mat Velours

velours

Martie este acea perioadă din an când totul se învârte în jurul Zilei Femeii, așa că toată luna îi este dedicată ei. Dar ce-ar fi ca în acest an să ne preocupe și partenerul unei femei?! Ce vrea el? Atunci când ne-am ales partenerul, am făcut-o ținând cont de anumite criterii, cum ar fi faptul că e romantic, liber sau atrăgător. Melkior a creat colecția de rujuri mate Velours care ține cont de aceste lucruri, așa că îți propune să aplici pe buzele tale un ruj așa cum vrei să fie el, partenerul tău:

  • Ruj Mat Velours ATTRACTIVE (ref.12723)
  • Ruj Mat Velours ROMANTIC (ref.12724)
  • Ruj Mat Velours FREE (ref.12725)
Velours

Noile rujuri mate Melkior din colecția Velours sunt deosebite datorită nuanțelor speciale, dar și a atuurilor pe care le prezintă față de alte rujuri. Iată aici 5 motive pentru care trebuie să le ai în trusa ta de machiaj:

  1. Au o textura mată și, în același timp, catifelată, datorită compoziției pe bază de ceruri emoliente și uleiuri hrănitoare.
  2. Au o acoperire precisă chiar din prima aplicare, iar acest fapt te ajută să ajustezi intensitatea rujului în funcție de culoarea preferată.
  3. Se aplică cu o pensulă specială pentru buze, în strat subțire. Dacă vrei ca nuanța acestor rujuri mate să fie mai saturată, atunci aplică încă un strat.
  4. Aspectul este unul mat, seducător, perfect pentru un look sofisticat. Dacă ai buzele deshidratate, poți să folosești Balsamul de buze Melkior înainte de a aplica aceste rujuri mate. În cazul în care ai nevoie de o exfoliere a buzelor, încearcă un Creion cu microparticule abrazive până când pielea moartă este îndepărtată complet, iar apoi înlătură reziduurile cu ajutorul unei dischete. La final, aplică rujurile mate Velours și vei avea un look senzațional.
  5. Rujurile completează gama de nuanțe seducătoare: un bordo impresionant, un roz prăfuit intens și un mov apetisant.

Sfat! Dacă ai aplicat un strat prea gros de ruj, poți să folosești un șervețel uscat cu care să absorbi excesul de pe suprafața buzelor. Nu te îngrijora, pigmentul acestor rujuri mate este atât de concentrat încât culoarea rămâne sută la sută pe buze!

Truc! Pentru a adăuga dimensiune și un plus de volum buzelor, folosește un gloss deasupra rujului mat Velours.

7 thoughts on “Melkior a creat nuanțe noi de Ruj Mat Velours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.