Pe Anemoye găsești haine angro

Anemoye

Titlul nu este pus la întâmplare, ci într-adevăr, Anemoye este un magazin online de haine angro, adică wholesale boutique clothing. Fiind un magazin care vinde angro, prețurile sunt accesibile, iar pentru comenzi există o sumă minimă care trebuie atinsă.

Am găsit acest site și mi-a atras atenția, astfel că am navigat puțin prin ofertă, să văd ce haine deosebite mai găsesc. V-am mai spus că îmi place să petrec timp prin magazinele online. Am găsit numeroase haine frumoase și m-am gândit să vă arăt și vouă câteva dintre produsele care mi-au plăcut.

Trei produse de pe Anemoye care îmi plac

Mini Elegant Dress Stella beige

Anemoye

Cred că știți deja că îmi plac rochițele tip cămașă. Rochița aceasta îmi place tare mult, atât datorită modelului tip cămașă, cât și a inserțiilor de dantelă și a culorii. Așa se face că a ajuns direct în wishlist-ul meu.

Woven Coat With Black Fur Madlen white-black

Cum primăvara pare să se mai lase așteptată o vreme, m-am uitat și la categoria de jachete. Am văzut multe jachete frumoase, unele mai deosebite decât altele din punct de vedere al design-ului. Totuși, m-am oprit asupra acesteia, la care mi-a plăcut în special combinația de alb-negru și blănița de la capișon.

Hoody Kimberly dark blue

Anemoye

Nu m-am putut abține și am ales și un hanorac. Și în această categorie am văzut mai multe modele pe gustul meu, însă l-am ales pe acesta datorită designului asimetric și a culorii.

Varietate mare și prețuri mici pe Anemoye

Anemoye este un magazin online de tip wholesale boutique clothing, unde găsești o varietate de haine la prețuri mici. Printre categoriile de produse existente pe site se numără: rochii, bluze, pantaloni, jachete, pulovere și dresuri de baie. Magazinul este situat în Slovenia și oferă livrare internațională, astfel că poți cumpăra produsele Anemoye și din România și le primești prin curier.

8 thoughts on “Pe Anemoye găsești haine angro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.