Rujuri NYX și Maybelline din colecția mea

Rujuri NYX și Maybelline

De când am descoperit Notino, colecția mea de cosmetice și produse de makeup s-a îmbogățit considerabil, cu produse de calitate, de la branduri de renume. Deși nu mă machiez pe cât de des ar trebui/aș putea, îmi place să îmi cumpăr tot felul de produse, în special rujuri. Așadar, azi mi-am propus să vă arăt câteva dintre rujurile pe care le-am achiziționat de pe Notino, iar la finalul articolului vă spun și o veste bună. 😉

Rujuri NYX din colecția mea

rujuri NYX

De curând am pus ochii pe un set de rujuri NYX și cu prima ocazie le-am și comandat. Este vorba despre setul de rujuri NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease. Setul conține 12 rujuri lichide intens pigmentate. Culorile sunt deosebite și tare frumoase, iar aplicatorul este sub formă de clepsidră, aș zice (nu mă pricep, așa că s-ar putea să greșesc termenii din make-up), ceea ce face aplicarea rujurilor extrem de ușoară.

Totuși, unele dintre culori au o consistență mai groasă, fapt ce le face mai greu de aplicat. Îmi plac aceste rujuri NYX, în special datorită culorilor plăcute și intense, dar și pentru că sunt rezistente.

Rujuri Maybelline pe care le-am cumpărat

În cea mai recentă comandă de pe Notino, am avut și două lip gloss-uri Maybelline. Este vorba despre lip gloss Maybelline Color Sensational Vivid Hot Laquer, pe care l-am cumpărat în două nuanțe: culoare 68 Sassy și culoare 72 Classic. Culorile sunt intense și extrem de pigmentate, iar rujul rezistă pe buze ore întregi, deși nu aș spune că este tocmai rezistent la transfer.

Aplicatorul acestui lip gloss permite o aplicare uniformă și, recunosc, dintre toate rujurile și lip gloss-urile pe care le am, acestea de la Maybelline mi se par printre cele mai ușor de aplicat, alături de rujurile NYX.

Veste bună despre Notino

V-am promis la începutul articolului că am și o veste bună pentru voi. Ei bine, cred că știți deja că Notino are oferte și promoții tentante în fiecare săptămână. De această dată, oferta curentă presupune livrare gratuită și 20% reducere la produsele selectate ale brandurilor NYX Professional Makeup, L’Oréal Paris, Maybelline, Garnier și MIXA. Tot ce aveți de făcut pentru a beneficia de ofertă este să utilizați codul brands20ro în coșul de cumpărături.

Voi ați folosit până acum rujuri NYX și lip gloss Maybelline? Ce alte produse ați folosit de la aceste branduri și cum vi s-au părut?

8 thoughts on “Rujuri NYX și Maybelline din colecția mea

  1. Doar Maybelline, fond de ten și rimel, care sunt grozave! Nici eu nu ma prea machiez, nici ruj nu folosesc des, dar mi-ar plăcea aceste produse, poate m-ar inspira să mă machiez mai des. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: