Noul meu wishlist de pe DressLily

dresslily

A trecut ceva vreme (nu foarte lungă, totuși) de când am comandat ultima dată de pe DressLily. Totuși, asta nu înseamnă că nu am mai trecut în vizită pe site. Dimpotrivă, periodic arunc câte o privire și sunt de fiecare dată plăcut surprinsă de mulțimea de haine deosebit de frumoase. În plus, nici reducerile nu sunt de ignorat! De exemplu, acum DressLily ne tentează cu promoția Use code: DLBF20 with 20% OFF (Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd), adică dacă folosim codul DLBF20, beneficiem de o reducere de 20% din totalul comenzii.

Pe site se adaugă constant produse noi, astfel că la fiecare vizită, găsesc produse pe care nu le-am mai văzut. Și, ca de obicei, DressLily ne îndeamnă să ne reînnoim garderoba cu produse de calitate și la prețuri mici, iar îndemnul lor sună așa: Here are the new arrival! It’s time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday.

Iar acum, că v-am spus despre codul promoțional și oferta tentantă a celor de la DressLily, este timpul să vă arăt ce produse am mai adăugat în wishlist-ul meu de pe site. De data aceasta, am ales produsele cu gândul la concediul din august, pe care îl vom petrece într-o locație pe care încă nu v-o dezvălui.

Flounce Heart Musical Notes Print Underwire Tankini Swimsuit

dresslily

Combinația de negru cu roz și imprimeul cu note muzicale m-a determinat să îmi doresc acest costum de baie în stil tankini.

Palm Tree Flamingo Fishscale Polka Dot Bowknot Plus Size Tankini Set

Un alt set în stil tankini care mi-a atras atenția este acesta. De data aceasta, m-a convins culoarea și designul cu polka dot, care mi s-a părut întotdeauna unul deosebit de simpatic.

Halter Tie Ruched Print High Waisted Bikini Swimsuit

Acest costum de baie cu bikini mi-a plăcut datorită culorii sale și a modelului relativ simplu, minimalist.

Tribal Print One-piece Swimwear

Am ales și un costum de baie întreg, de data aceasta cu model tribal. Imprimeul mi se pare grozav și sunt sigură că arată tare bine în realitate.

Butterfly Sleeve Tribal Print Long Cover Up

dresslily

Și pentru că până acum am adăugat în wishlist-ul de pe DressLily doar costume de baie, am considerat că este necesar și un cover up. Am ales tot unul cu model tribal, cu design de fluture.

Ce părere aveți despre alegerile mele?

4 thoughts on “Noul meu wishlist de pe DressLily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.