3 bluze de pe Felamo care îmi plac

Felamo

O să vă spun un secret: până recent, nu îmi plăcea să îmi cumpăr haine. În special în perioada adolescenței, cea mai mare teroare a mea era momentul în care trebuia să străbat magazinele în căutarea unor noi piese vestimentare. Bucuria mea a venit însă recent, când am descoperit că există tot mai multe magazine online, fapt care face cumpărăturile de haine nu doar foarte simple, ci și deosebit de plăcute. Unul dintre aceste magazine este Felamo, un site pe care l-am descoperit foarte recent.

Dincolo de confortul pe care ți-l oferă cumpărăturile online, un alt avantaj pe care îl consider extrem de important este faptul că poți petrece oricât timp dorești analizând oferta. Desigur, când mergi într-un magazin fizic te plimbi puțin, analizezi modelele expuse și cam asta e. În schimb, într-un magazin online poți petrece ore întregi, deoarece oferta este bogată și nimeni nu stă după tine până alegi.

Atunci când timpul îmi permite, îmi place să stau într-un magazin online de haine și să analizez produsele disponibile. Mereu găsesc câte ceva care îmi place. Iar pe Felamo am găsit o mulțime de bluze deosebit de frumoase și moderne. O să vă arăt trei dintre ele, care mi-au plăcut cel mai mult.

Bluză cu broderie pentru femei, cămașă model larg, cu decolteu în V de pe Felamo

Felamo

Îmi plac bluzele în acest stil, deoarece mi se par și ușor elegante, dar și suficient de trendy încât să meargă perfect cu o pereche de blugi. Materialul ușor și mânecile scurte fac din această bluză o alegere perfectă pentru vară, așadar e numai bună de trecut în wishlist.

Bluză pentru femei, model casual, bluză cu mâneci scurte, cu imprimeu, bluză stil sexy potrivită pentru sezonul de primăvară și vară

Recunosc, în cazul acestei bluze, imprimeul cu cap de pisică a fost cel care mi-a atras atenția. Totuși, pe site-ul Felamo am găsit o mulțime de bluze cu imprimeu pisică, așadar dacă sunt printre voi iubitori ai felinelor, sunt sigură că veți găsi și alte modele de bluze pe gustul vostru. Această bluză este disponibilă pe diverse culori, însă eu o prefer pe negru.

Bluză top model nou, cu aplicații din dantelă, stil casual

Întotdeauna mi-au plăcut hainele casual, astfel că nu e de mirare că a treia mea alegere este tocmai o bluză în acest stil. Disponibilă pe alb, negru și albastru, eu prefer prima variantă. Aplicațiile din dantelă îi dau acestei bluze un aer chic.

Bluze frumoase pentru toate gusturile pe Felamo

Navigând prin oferta de bluze de pe Felamo, am descoperit că varietatea este foarte mare, oferind posibilitatea oricui să își găsească bluze potrivite stilului și preferințelor în materie de design, model și culoare.

8 thoughts on “3 bluze de pe Felamo care îmi plac

  1. Într-adevăr, pe Felamo se găsesc niște modele tare frumoase. Mi-am luat și eu o rochiță, e frumoasă tare! Un pic cam scurta decât se vedea, dar deosebită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: