Cum alegi cele mai potrivite haine de gravide de pe Iya?

haine de gravide

Chiar dacă au trecut câțiva ani de când am fost însărcinată, perioada aceea a rămas o amintire plăcută în mintea mea. Am iubit perioada sarcinii, cu toate aspectele sale, mai ales că am avut o sarcină deosebit de ușoară. Însă unul dintre aspectele mele preferate ale perioadei respective a fost necesitatea de a purta haine de gravidă. Hainele pentru gravide mi se par tare frumoase, poate și prin faptul că le asociez cu o perioadă atât de minunată cum este sarcina. Iar recent am găsit site-ul Iya.ro care vinde haine de gravide și m-am gândit să îți spun cum să îți alegi hainele potrivite pentru perioada sarcinii.

Poate unele persoane îți vor spune că două perechi de colanți și blugi pentru gravide sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți bine pe perioada sarcinii. Ei bine, adevărul este că, atunci când vine vorba de haine de gravide, este bine de știut că… ei bine, sunt tot haine, deci trebuie să ți le alegi astfel încât să te simți excelent în ele. Așadar, haide să vedem cum să alegi cele mai potrivite haine de gravide pentru sarcina ta.

Alege haine de gravide potrivite sezonului

Sarcina durează nouă luni, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie să îți adaptezi ținuta de gravidă sezonului în care ești. Chiar dacă o rochie vaporoasă este pe lista ta, o vei putea purta doar în timpul verii, urmând ca pe perioada toamnei să renunți la ea în favoarea unui pulover simpatic.

Ține cont de stilul personal atunci când alegi haine de gravide

Sunt sigură că ai un anumit stil în ceea ce privește vestimentația. Ei bine, având în vedere diversitatea de modele de haine de gravide, vei reuși să găsești piese vestimentare care să se adapteze stilului tău obișnuit. Faptul că ești însărcinată nu înseamnă că trebuie să porți haine care nu îți plac, dimpotrivă! Este foarte important să alegi hainele astfel încât să te facă să te simți bine atunci când le porți, să fii încrezătoare și radiantă. De exemplu, dacă de obicei porți rochii, nu trebuie să începi acum să porți pantaloni, doar pentru că toată lumea recomandă blugii pentru gravide.

Ține cont de funcționalitate

Alege hainele astfel încât să le poți purta pe o perioadă cât mai lungă. De exemplu, atunci când îți cumperi bluze în ultimele luni de sarcină, este recomandat să ai în vedere faptul că vei avea nevoie de bluze confortabile și care îți oferă acces ușor la piept, în cazul în care vei alăpta.

Modele excelente de haine de gravide pe Iya.ro

Găsești o mulțime de modele de haine de gravide care sunt special concepute pentru a fi purtate și în timpul alăptării. De exemplu, am găsit pe Iya.ro o Rochie Sarcină Şi Alăptare Zahra Eclipse, pe care o vedeți în poza de mai sus. Are un design lejer și modern, care îți va oferi confortul de care ai nevoie pe perioada sarcinii și funcționalitatea pe care o vei căuta în timpul alăptării. Designul este foarte drăguț realizat, astfel că rochia poate fi utilizată pentru alăptare, datorită croielii sale inteligente. Rochia aceasta, precum alte modele de acest gen, este ideală pentru orice femeie însărcinată, deoarece este confortabilă, extrem de utilă și este și stilată. Astfel, te poți simți grozav și în timpul sarcinii, și după naștere.

haine de gravide

Un alt model pe care l-aș purta cu plăcere dacă ar fi cazul (nu e!) este această Rochie Gravide Şi Alăptare Glücksseestern. Rochia are un model deosebit de frumos și modern. În plus, vine cu o eșarfă din același material și design, care permite o alăptare facilă, oferindu-i bebelușului protecție împotriva luminii, a zgomotelor și privirilor indiscrete. Rochia este special concepută pentru a fi purtată atât în timpul sarcinii, cât și în perioada alăptării.

haine de gravide

Un alt produs care mi-a atras atenția pe site și pe care îl consider util pentru femeile însărcinate este această Jachetă Sarcină/Babywearing 5 În 1 Softshell Mustard. Jacheta este astfel concepută încât să poată fi purtată și în timpul sarcinii, dar și după naștere pentru a purta bebelușul. Jacheta include trei inserturi detașabile, două dintre ele fiind pentru purtarea copiilor și unul pentru perioada sarcinii, pentru a oferi suficient spațiu burticii tale în creștere. De asemenea, conține și două glugi pentru purtarea bebelușilor și o glugă detașabilă pentru tine.

Tu ce haine de gravide ai purtat sau ai purta?

Site-ul Iya.ro mi se pare extrem de util pentru viitoarele mămici și pentru cele care sunt în perioada de alăptare. Poți găsi magazinul la punctul de lucru situat pe Strada Lianelor, Nr. 8, în Turda, județul Cluj sau la numărul de telefon 0742 098 188. De asemenea, le poți trimite un email la adresa: contact@iya.ro.

8 thoughts on “Cum alegi cele mai potrivite haine de gravide de pe Iya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.