Ruj Velours Melkior – Comunicat de presă

velours

Melkior ne-a obișnuit deja cu noile sale colecții potrivite pentru diversele sărbători și evenimente speciale. De această dată, ne bucură cu o nouă colecție de rujuri pentru Ziua Îndrăgostiților: Ruj Velours Melkior. Vă las în continuare un comunicat de la Melkior, în care puteți descoperi mai multe despre noua colecție de rujuri.

Alege cum vrei să fii și lasă-ți buzele învăluite de atingerile catifelate ale noului Ruj Velours Melkior!

Ziua Îndrăgostiților, fie că este vorba despre Valentine’s Day sau Dragobete, a fost inventată pentru două persoane care se iubesc, așa că Melkior a creat o colecție specială de rujuri care să marcheze aceste evenimente. Întrebările sunt firești: Ce vreau eu? Ce vrea el? Cum să fie ea? Cum să fie el? Cum ne potrivim împreună?

Așa au apărut cele 3 nuanțe noi de rujuri în funcție de cum vrea ea să fie: faimoasă, senzuală, mereu tânără. Orice femeie își dorește să poarte un ruj excepțional, mai ales în luna iubirii. În funcție de cum vrea ea să fie, alege rujul respectiv:

  • Ruj Mat Velours FAMOUS (ref.12720)
  • Ruj Mat Velours SENSUAL (ref.12721)
  • Ruj Mat Velours FOREVER YOUNG (ref.12722)

Noul Ruj Mat Velours învăluie buzele într-o culoare intensă, mată și extrem de rezistentă. Are o textură mătăsoasă care nu usucă buzele și prezinta un efect mat catifelat. Culorile sunt intense și extrem de pigmentate dintr-o singură aplicare. Formula este îmbogățită cu ceruri emoliente și uleiuri hrănitoare care mențin buzele hidratate și catifelate. Are o aromă delicioasă de vanilie și macadamia.       

Rujul Mat Velours poate fi aplicat ca atare sau cu ajutorul unei pensule pe buzele curate. Pentru o rezistență mai mare și un aspect bine definit, se recomandă folosirea unui contur de buze înainte de aplicarea rujului.

SFAT! Pentru un aspect impecabil este necesară hidratarea buzelor și se recomandă efectuarea unui peeling delicat în prealabil (Creion exfoliant pentru buze ref.12605).

Pregătește-te așa cum se cuvine pentru Ziua Îndrăgostiților. Alege cum vrei să fii iubită și lasă-ți buzele învăluite de atingerile catifelate ale noului Ruj Velours Melkior!         

În curând… ce vrea el…

www.melkior.ro

8 thoughts on “Ruj Velours Melkior – Comunicat de presă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: