Un bărbat, o fată, o insulă pustie. Volumul 4 – Uirebit

un bărbat, o fată, o insulă pustie - Uirebit

După fiecare volum al seriei Un bărbat, o fată, o insulă pustie al lui Uirebit aștept cu nerăbdare continuarea. Acum știu că seria va avea mai multe volume, astfel că voi avea parte de mai mult timp alături de personajele pe care am ajuns să le îndrăgesc. Dacă primele trei volume au fost încărcate în mare parte cu umor, acest al patrulea volum mi s-a părut mai serios.

De data aceasta, începem să îl cunoaștem pe Tiberiu mai bine și descoperim (cu surpriză, oarecum) că este capabil și de sentimente mai profunde. Desigur, nu lipsesc și „boacănele” cu care ne-a obișnuit deja Tiberiu. Iar Eva apare și de această dată, din când în când, parcă pentru a ne aminti că ei îi povestește Tiberiu despre trecutul lui.

Noi aventuri și o nouă iubire

Nu vreau să vă ofer prea multe detalii despre poveștile din acest volum, pentru că orice aș scrie despre carte ar putea deveni un spoiler pentru cititori. Fără să spun prea multe, vă zic doar că relația dintre Tiberiu și Laura devine din ce în ce mai tensionată. El își dorește divorțul, ea nu vrea nici să audă.

Ca o eliberare, Tiberiu continuă să meargă la Miss English, care nu mai e deloc fata timidă și retrasă în sine care era atunci când s-au cunoscut. Alături de ea, Tiberiu trăiește câteva experiențe grozave.

Pe lângă toate acestea, îl vedem pe Tiberiu îndrăgostindu-se, însă nu o să vă spun nici de cine și nici în ce împrejurări. Totuși, este de menționat faptul că îl vedem schimbat complet, din perspectiva noii iubiri descoperite. Însă cum va decurge aceasta veți descoperi voi, citind acest volum al seriei.

Seria Un bărbat, o fată, o insulă pustie devine mai interesantă cu fiecare nou volum

Seria devine din ce în ce mai interesantă. Ajungem să îl cunoaștem mai bine pe Tiberiu, din perspectiva poveștilor pe care i le înșiră Evei. Pe măsură ce avansează în poveste, personajul în sine devine tot mai interesant, mai complex. Dacă la început singurul lucru de care părea să îi pese lui Tiberiu era sexul, acum și-a descoperit latura sensibilă.

Și Eva pare schimbată odată cu trecerea timpului, nu neapărat ea ca persoană, ci sentimentele pe care i le poartă lui Tiberiu. Totuși, s-ar putea ca asta să fie doar impresia mea, presupun că voi descoperi în volumele următoare dacă bănuielile mele se adeveresc sau nu. Cert este că povestea continuă foarte frumos și volumul al patrulea aduce răspunsuri la cele de dinainte și ridică alte întrebări, pentru volumele viitoare.

Dacă nu ați citit încă volumele seriei Un bărbat, o fată, o insulă pustie, vă recomand să o faceți. Este o serie „cu de toate”, în care, dacă veți avea inspirația de a citi printre rânduri, veți descoperi un personaj complex și interesant, intrigant de-a dreptul. Iar povestea este cât se poate de amplă și de captivantă.

Puteți cumpăra seria Un bărbat, o fată, o insulă pustie pe site-ul autorului Uirebit.

Citiți și:

Recenzie Volumul 1

Volumul 2

Volumul 3

Fragmente volumul 4:

12 thoughts on “Un bărbat, o fată, o insulă pustie. Volumul 4 – Uirebit

 1. Îți mulțumesc, dragă Eva, pentru efortul de a parcurge acest volum 4 (spun asta pentru că știu că ești foarte aglomerată).
  Lucrez în prezent la editarea celui de al 5-lea volum (în care urmează niște răsturnări de situație complet imprevizibile).
  M-a bucurat mult recenzia ta! Ești prima care a citit cartea (v.4) și este totodată prima recenzie favorabilă.
  Dar îți spun cu toată sinceritatea că mi-ai fi rămas la fel de simpatică chiar și în eventualitatea unei recenzii negative.
  🙂

  1. Cu mare drag si iti multumesc si eu! Ma simt onorata sa fi fost prima care a citit volumul 4. Avand in vedere directia in care avanseaza povestea, nu cred ca avea cum sa fie o recenzie negativa din partea mea. Chiar ma surprinzi placut cu fiecare nou volum si sunt sigura ca si rasturnarile de situatie din volumul 5 vor fi foarte bine-venite. 😀

   1. De data aceasta nu vei avea mult de asteptat ( chiar daca pentru asta va trebui sa-mi tai cablul de internet cu foarfeca).

    1. Ma bucur sa „aud” asta… as prefera, totusi, sa nu fie cazul de taiat cablul, dar daca altfel nu se poate, stii tu, scopul scuza mijloacele! 😛 Spor sa ai si abia astept sa citesc si volumul 5!

 2. Din cele câteva fragmente postate și din recenziile tale, trag concluzia că este o serie care merita atenție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: