Ten hiperpigmentat? Gama Pigmentbio este soluția!

pigmentbio

Soarele, poluarea, avansarea în vârstă, hormonii și diversele iritații cauzează semne și pete brune pe ten. Toate acestea apar odată cu trecerea timpului. Cauza apariției lor constă în supraroducția de melanină, care duce la modificarea aspectului normal al pielii. Vestea bună pentru persoanele care au tenul hiperpigmentat este că a apărut gama Pigmentbio, la Bioderma.

Gama Pigmentbio este inspirată de tratamentele de referință în dermatologie și oferă o rutină complexă pentru tenul sensibil care necesită soluții eficiente în cazul problemelor de hiperpigmentare. Recent, i-am oferit mamei mele un pachet din gama Pigmentbio de la Bioderma. S-a bucurat și a început să le folosească imediat. A fost încântată și de rezultatele obținute, încă din primele zile.

Cum acționează produsele din gamă?

Produsele din această gamă de la Bioderma sunt realizate cu tehnologia LumiRevealTM. Datorită acestei tehnologii, produsele acestei game acționează pe cele trei stadii biologice ale hiperpigmentării:

  1. Limitează inflamația implicată în procesul de melanogeneză
  2. Inhibă producția de melanină
  3. Stimulează reînnoirea celulară

Rutină cu Pigmentbio de la Bioderma

Gama Pigmentbio este astfel concepută încât să ofere o rutină completă pentru tenul hiperpigmentat. Iată care este rutina recomandată de specialiștii Bioderma:

1. Pigmentbio Spumă de curățare cu efect de exfoliere. Această spumă redă strălucirea tenului, îndepărtează blând imperfecțiunile și îi oferă pielii o senzație de confort.

pigmentbio

2. Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+. Crema oferă efect de luminozitate și corectează petele pigmentare, precum și oferă tenului protecție împotriva ultravioletelor și hidratează tenul.

3. Pigmentbio Ser concentrat cu vitamina C. Acest ser asigură un tratament de înaltă siguranță, utilizând vitamina C proaspătă, în concentrație de 2% și AHA/BHA 10%. Doza recomandată din acest ser este de 5 picături și se aplică după curățarea feței și a gâtului. Se recomandă utilizarea timp de minim o lună și maxim trei luni.

pigmentbio

4. Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte. Se recomandă aplicarea acestei creme singure sau după utilizarea serului concentrat cu vitamina C. Oferă tenului efect de iluminare și de fermitate.

Eu și familia mea suntem încântați de produsele Bioderma în general, iar gama Pigmentbio nu face excepție! Voi ați folosit produse Bioderma sau chiar din această gamă?

8 thoughts on “Ten hiperpigmentat? Gama Pigmentbio este soluția!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: