Genial. Cea mai cool carte cu jocuri

Genial. Cea mai cool carte cu jocuri

În ultima perioadă, am găsit tot mai multe cărți interesante pe Corint Junior. Una dintre cărțile care mi-a atras atenția în mod special a fost „Genial. Cea mai cool carte cu jocuri”, o carte recomandată copiilor cu vârste de peste 7 ani. Este o carte cu jocuri și activități, care le pune celor mici imaginația la încercare. Întrucât cărți cu povești i-am tot luat Denisei, am zis că e momentul perfect pentru această carte, mai ales că deja se cam apropia vacanța.

„Genial. Cea mai cool carte cu jocuri” conține 154 de pagini alb-negru, cu diverse jocuri și activități. La finalul acestor pagini, sunt paginile cu răspunsuri. Jocurile sunt cât se poate de diverse, astfel că micuții se pot distra pe cinste, finalizând activitatea pentru care au chef într-un anumit moment.

Genial. Cea mai cool carte cu jocuri

Câteva dintre modelele de jocuri din carte presupun jocuri de labirint, găsirea diferențelor dintre două imagini, găsirea umbrei care se potrivește perfect imaginii, îmbinarea literelor alfabetului pentru descifrarea codului secret, găsirea cuvintelor date în careu, calcule matematice pentru rezolvarea mesajului secret, testarea abilităților de desen, dezlegarea misterului folosind indiciile date, aranjarea literelor pentru a forma cuvinte, descoperirea erorilor din imagine și multe altele.

Genial. Cea mai cool carte cu jocuri – perfectă pentru vacanță și nu numai

Jocurile și activitățile din cartea „Genial. Cea mai cool carte cu jocuri” îl pot ține ocupat pe copil vreme îndelungată. În plus, alături de activitățile din carte, după ce termina o „misiune”, poate colora imaginea, dacă îi place să coloreze.

Denisa a fost foarte încântată de carte, fiind prima ei carte de acest gen, atât de mare și de complexă. Iar ce a bucurat-o și mai mult a fost că, în ziua de Crăciun, am petrecut timp împreună, realizând „misiuni” din această carte. Ne-am distrat de minune căutând denumirile sondelor spațiale în grilă, căutând diferențele dintre două imagini și descifrând coduri secrete.

Dacă aveți copii, vă recomand această carte. Îi va ține ocupați și le va oferi puțină distracție din care au și de învățat. Este o carte excelentă pentru dezvoltarea diverselor abilități, precum cele de calcul sau desen și a logicii.

Cartea „Genial. Cea mai cool carte cu jocuri” poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Corint.

10 thoughts on “Genial. Cea mai cool carte cu jocuri

  1. N-am mai văzut demult o astfel de publicație. Credeam că jocurile de pe telefoane, tablete și console le-au făcut inutile. Doar uitându-mă la poze și am simțit mirosul proaspăt de cerneală tipografică care îmi însoțea bucuria unui astfel de joc.

    1. Si mie imi lipsea sa vad astfel de carti si chiar ma bucur ca am gasit-o pentru fiica mea. Din pacate, telefoanele chiar i-au cam acaparat pe cei mici, dar cartile cu activitati inca mai au si ele rolul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: