Destinul sufletelor – Carolina Hills

destinul sufletelor

Iubirea mi-a salvat viața. Volumul 3

După ce am citit „Legături predestinate” și „Jurământ de sânge”, primele două volume ale seriei Iubirea mi-a salvat viața, mi-am dorit să aflu și continuarea poveștii celor două personaje principale, Christina și Augustin. Ultimele luni au fost cam agitate și încărcate, astfel că abia acum am reușit să citesc și volumul al treilea, Destinul sufletelor, deși îl aveam deja de ceva vreme.

Și primele două volume ale seriei mi-au plăcut tare mult, însă al treilea volum le întrece în suspans și acțiune. În acest volum, nu mai avem parte de atât de multe scene între Christina și Augustin, ci îi vedem mai mult separat, dar veți înțelege de ce doar când veți citi cartea.

Destinul sufletelor – un destin care trebuie îndeplinit, indiferent de circumstanțe

Știm deja din volumele anterioare că personajele principale, Christina și Augustin, au un destin pe care trebuie să îl îndeplinească împreună. Însă nici ei nu știu exact despre ce este vorba și, mai ales, de ce par să fie luați în vizor de persoane care vor să îi scoată din peisaj. Ei bine, în acest volum, toată lupta lor împotriva celor care vor să le facă rău este dusă la un nivel mult avansat, un nivel plin de adrenalină, acțiuni și suspans.

Împins de circumstanțe, Augustin se vede nevoit să ia decizii care o rănesc pe Christina. Însă le face pe toate cu gândul de a o proteja. Dar poate să o protejeze în permanență, mai ales atunci când nu mai știu în cine pot avea încredere și în cine nu?

Unele dintre persoanele care în trecut păreau să le fie împotrivă se arată acum a fi prieteni care vor să îi ajute, de fapt. Însă toate întâmplările din trecut îi determină să nu se încreadă prea mult în cei din jurul lor.

Acțiune din plin

Nu o să vă ofer detalii despre acțiunea acestui volum, pentru că simt că orice indicii aș oferi, ar putea fi luate drept spoiler. În schimb, vă spun că, spre deosebire de primele două volume, aici avem parte de acțiune din plin și mai puțin de iubire. Desigur, fiecare acțiune a personajelor este făcută în numele iubirii dintre ele, însă de data aceasta, Christina și Augustin au de înfruntat numeroase pericole pentru a reuși să ducă o viață normală.

Fiecare dintre ei pare să facă gesturi necugetate, însă există un motiv bine ascuns în spatele deciziilor și acțiunilor lor. Iar suspansul atinge cote maxime în cea de-a doua jumătate a cărții Destinul sufletelor, acolo unde pare să se ducă o luptă contra-cronometru pentru salvarea familiei Christinei și pentru prinderea Evei și a Lorenei.

Destinul sufletelor – un volum care te lasă cu gândul la ce va urma

Recunosc că, deși în general evit cărțile de acest gen, seria Iubirea mi-a salvat viața chiar m-a prins în mrejele ei. Fiecare dintre cele trei volume citite până acum a reușit să mă mențină captivă în poveste și să-mi doresc să aflu ce mai urmează pentru Christina și Augustin. Cât despre volumul al treilea, Destinul sufletelor, vă spun sincer că mi-a rămas în minte, chiar și după ce l-am terminat de citit.

În plus, felul în care s-a încheiat acest volum m-a făcut curioasă și dornică să aflu cât mai curând ce se va întâmpla în continuare și cum vor reuși să scape personajele din cursa în care am impresia că au fost prinse.

Însă, până apare și ultimul volum al seriei, vă recomand să le citiți pe primele trei, dacă nu ați făcut-o încă. Vă asigur că veți avea parte de un cocktail de trăiri și senzații pe parcursul celor trei volume apărute până acum.

Cartea „Destinul sufletelor” de Carolina Hills poate fi comandată de pe site-ul Editurii Stylished.

De asemenea, pe site găsiți pachetul cu cele trei volume ale seriei Iubirea mi-a salvat viața.

14 thoughts on “Destinul sufletelor – Carolina Hills

 1. Mă bucur foarte mult că ți-a plăcut și acest volum, încât ți-a ajuns la suflet <3 Am încercat pe cât posibil să aduc ceva diferite, de aceea m-am documentat pentru fiecare volum în parte, pentru fiecare scenă sau orice lucru minor. M-am axat mult pe realism când am scris volumele, combinând astfel lucruri firești care se întâmplă chiar și în ziua de azi cu ficțiune, adăugând pe lângă mult suspans, mister, adrenalină, dar și iubire. Pentru cei care cred că America e tărâmul visurilor, sub straturile ei ascund lucruri incredibile.
  Acum scriu la ultimul volum din serie, vol.4, și sper să-l pot finaliza cât de repede. Am pregătit multe surprize în el, dar și răspunsuri care sper să dezvăluie lucruri la care poate aveți întrebări.

  Mulțumesc din suflet, Eva, pentru faptul că ai acceptat să-mi citești cărțile. Mulțumesc și pentru cuvintele tale sincere. Te cuprind! <3

   1. Mulțumesc :* Îți doresc să ai parte de Sărbători fericite în continuare alături de cei dragi. Te cuprind! <3

 2. Ai rămas aceeași cititoare pătimașă, dragă Eva (chiar și în perioada de sărbători).
  Îmi place că, deși nu dai spoilere, știi să-ți stârnești cititorii prin recenziile tale (Carolina Hills a știut ea ce a știut când ți-a oferit cartea ei).
  Dacă nu ne mai vedem până de Revelion, îți spun de pe acum „UN AN NOU FERICIT!”.

  (* Uirebit închide laptopul, oftează și se duce în bucătărie ca să dea hreanul pe răzătoare. În fundal se vede aragazul și oala plină cu sfeclă roșie care fierbe. Afară viscolește și se aude vaietul unei ambulanțe. Cortina! )

  1. Iti multumesc! De sarbatori am reusit sa citesc putin mai mult decat in ultima perioada… Aleluia! 😀
   An Nou Fericit!
   Si spor la treaba prin bucatarie… aproape ca imi pare rau de tine, vizualizand cu ochii mintii scena pe care tocmai ai descris-o! :)))

 3. Deși fug de serii și nu prea abordez acest gen, felul în care ai prezentat acțiunea ma face să mă mai gândesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: