Cum am scăpat de medicamente?

medicamente

Știți bătrânii aceia care își iau medicamentele cu pumnul, de 2-3 ori pe zi? Aceia care stau și își așază frumos medicament lângă medicament, să se asigure că le iau pe toate care trebuie. Aia eram eu, până de curând. Doar că nu am 80 de ani, ci puțin peste 30. Luam Calciu, Magneziu, medicamente contra amețelii și, în ultima perioadă, chiar și un medicament anti-stres. Și le luam, nu prea aveam încotro, pentru că, dacă uitam să le iau mai mult de 2 zile la rând, nu mai știam pe ce lume trăiesc, așa amețeli, ceață pe ochi și senzație de sufocare aveam.

La un moment-dat, când i-am spus doctoriței mele că medicamentele anti-stres nu mă ajută să scap de stările de sufocare, m-a trimis la psihiatru, să-mi dea niște antidepresive mai puternice, iar despre asta v-am povestit într-un articol anterior. A fost momentul în care am conștientizat că nu se mai poate așa. Devenisem dependentă de medicamente, pur și simplu, fără ele, viața mea nu mai era normală. Am realizat atunci că nu așa îmi doresc să fie viața mea de acum încolo, nu cu medicamente peste medicamente, din ce în ce mai multe și mai puternice.

Am ales, în loc să merg la psihiatru, să merg la o doamnă parapsiholog, Simona Igna. După aproximativ două luni de terapii, pot spune că a fost decizia cea mai înțeleaptă și mai folositoare pe care am luat-o în ultimii ani.

De la primele terapii, am scăpat de medicamente

Deja prima terapie complementară pe care am avut-o, m-am simțit „ca nouă”. Mi-au dispărut multe din stările pe care le experimentam până atunci: amețeală, sufocare și ceață constantă pe ochi. Văzând că mă ajută atât de mult terapia, încă din prima, mi-am zis că voi renunța la medicamente, să văd ce iese. Existau două variante dacă nu le luam o vreme: fie după câteva zile îmi reapăreau stările și începeam iar să le iau, fie nu mai apăreau și atunci, norocul meu!

Ei bine, de când am început terapiile, medicamentele țin de domeniul trecutului. Le-am și pus deoparte, să nici nu le mai văd. Pur și simplu, nu mai am nevoie de ele. Ba chiar mai mult, de când am înlocuit medicamentele cu terapiile complementare la Simona, mă simt mult mai bine decât atunci când luam medicamentele.

Am scăpat nu doar de medicamente, ci și de amețeală, ceața de pe ochi și senzația de sufocare. Mă simt mai plină de viață, mai optimistă, mai energică și încrezătoare că totul este bine.

Așadar, dacă și voi experimentați o astfel de viață și vă doriți să nu mai fiți dependenți de medicamente pentru a vă simți bine, vă recomand cu toată încrederea să apelați la terapii alternative. Simona Igna oferă și terapii la distanță, astfel că nu contează locația voastră, dacă vă doriți să beneficiați de serviciile ei.

12 thoughts on “Cum am scăpat de medicamente?

  1. Felicitări! Exact pentru asta militez și eu… Sunt persoane care au nevoie de terapie și persoane care au o autosugestie atât de puternica încât este suficient doar sa lucreze cu ele însele. Dar da, totul pornește din interior și fiecare trebuie sa găsească cea mai buna soluție pentru sine. Pastilele sunt sunt o soluție, mai ales în cazul depresiilor. Constientizarea și eliminarea cauzelor contează! Dacă nu te deranjează, recomand în completare materialul meu despre hipersensibilitate: https://gratielavlad.ro/hipersensibilitatea/

    Te îmbrățișez și te felicit!!

    1. Multumesc! Da, atunci cand este vorba despre depresie, posibil sa ajute, insa uneori medicii pun diagnosticul de depresie fara a fi cazul, cum a fost si la mine. Oricum, chiar si depresia poate fi “tratata” prin metode alternative si tind sa cred ca poate chiar sunt mai eficiente aceste metode decat medicamentele in sine.
      Nu ma deranjeaza deloc, poate fi util cititorilor.

  2. Deși tot aud de acest fel de terapii, sincer am fost sceptică. Într-adevăr, pastilele nu sunt intotdeauna soluția. Mă bucur că ești bine și că ai găsit ceea de ce ai nevoie! Multă sănătate!❤

    1. Multumesc! Adevarul este ca inainte nici eu nu chiar credeam ca pot sa ajute intr-atat de mult. M-am convins ca ajuta mult mai mult decat ne putem imagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.