Jachete și rochii-cămașă de la Femme Luxe

Jachete și rochii-cămașă

Aștept de fiecare dată cu nerăbdare momentul în care plasez o nouă comandă pe site-ul Femme Luxe. Am început să ador hainele de pe acest site, deoarece sunt moderne, frumoase și de calitate. În plus, faptul că sunt haine într-un stil mult diferit față de ce purtam eu înainte îmi dă posibilitatea de a-mi depăși „barierele” vestimentare și de a schimba în întregime garderoba mea. Ba chiar m-am surprins recent aruncând o privire hainelor pe care le-am purtat iarna trecută și gândindu-mă că nu le-aș mai purta acum. Până anul acesta, evitam să port rochii, jachete tip rochie, Co-Ords sau bluze scurte.

M-am surprins, însă, că acum garderoba mea are mai multe rochii și rochii tip cămașă decât am avut în toată viața mea. Și toate sunt luate recent, în ultimele luni. Tot recent am dat și o nouă comandă pe Femme Luxe. De data aceasta, am avut în colet două jachete și două rochii-cămașă.

Colet cu peripeții

Însă, înainte de a vă arăta despre ce este vorba, vă povestesc și peripeția pe care am trăit-o cu acest colet. Pachetul de la Femme Luxe îmi vine de obicei direct acasă, rareori trebuie să merg eu după el, la poștă. Ajunge cam în 7-10 zile, de obicei. De data aceasta, întâmplarea a făcut ca, în ziua în care a ajuns pachetul, eu să fiu plecată din oraș toată ziua.

Seara, când am ajuns acasă, era deja întuneric. De cum am intrat pe poartă, am văzut ceva întins de-a lungul trotuarului și chiar ne-am întrebat ce a mai găsit Star – câinele nostru, de distrus. Știm deja că are obiceiul să găsească tot felul de obiecte pe care le împrăștie prin curte. Mă gândeam că a mai adus iar ceva din cămară și, fiind întuneric, nu am acordat importanță.

Am intrat în casă și, brusc, m-a lovit revelația: dacă mi-a ajuns coletul de la Femme Luxe? Repede am fugit afară, am aprins lumina în curte și m-a lovit șocul: hainele mele erau frumos împrăștiate prin curte. Din patru piese, doar una mai era în punga ei, celelalte trei erau întinse care pe unde, toate scoase din pungă, pline de noroi și de păr de câine. Așa că, înainte să apuc să le încerc, am fost nevoită să le spăl și să le curăț de păr. Norocul a făcut ca fix rochia roz să rămână intactă, în punga ei.

Două jachete în colet

Printre piesele vestimentare care mi-au atras atenția când am navigat pe site s-au numărat două jachete, ambele negre: Black Utility Tie Waist Shirt Mini Jacket Dress – Tilly și Black Long Sleeve Belted Utility Cargo Jacket. Ambele sunt extrem de simpatice și moderne. Black Utility Tie Waist Shirt Mini Jacket Dress – Tilly este perfectă pentru a fi purtată peste rochiile tip cămașă, fiind suficient de lungă încât să le acopere (sau aici e și norocul că sunt rochiile respective extrem de scurte, încât jacheta e mai lungă decât ele).

Black Long Sleeve Belted Utility Cargo Jacket este perfectă pentru a fi purtată cu blugi sau colanți și este mai scurtă decât cealaltă jachetă. Are un stil mai sport, astfel că am considerat că nu se potrivește cu rochițele mele.

Totuși, ambele jachete îmi plac, iar vremea de afară îmi permite să le port, nefiind atât de rece încât să am nevoie de o geacă mai groasă.

Rochii tip cămașă

În ultimele comenzi, am avut tot mai multe rochii, în special rochii tip cămașă. Mi se par extrem de frumoase, elegante și versatile, putând fi purtate indiferent de ocazie. În plus, se potrivesc atât cu ciorapi, cât și cu colanți. Așadar, când am făcut ultima comandă, m-am uitat inițial la alte rochii, cum ar fi Satin Dresses sau Glitter Dresses, ambele categorii fiind perfecte pentru sărbătorile care se apropie.

Am stat puțin pe gânduri, deoarece tentația să iau o rochie din categoria Christmas Party Dresses a fost foarte mare. Apoi m-am gândit că, probabil, ai mei vor fi toți îmbrăcați cât se poate de confortabil, astfel că nu am vrut să fac notă discordantă cu ei, purtând o rochie strălucitoare.

Și pentru că îmi doream, totuși, o rochie, am revenit asupra categoriei mele preferate: rochiile tip cămașă. Am ales două, deoarece ambele mi-au atras atenția. Rochia Black Utility D-Ring Belt Mini Shirt Dress – Zara este destul de scurtă, astfel că am purtat-o cu colanți. Îmi place designul ei, care duce mai degrabă a rochiță sport, decât elegantă. E confortabilă și frumoasă și m-am simțit tare bine să o port.

Rochia Pink Oversized Belted Shirt Mini Dress – Aimee chiar e oversized, dar destul de scurtă. Totuși, are un design extrem de frumos și elegant. Se potrivește de minune cu o pereche de ciorapi și tocuri. Este ușor transparentă și, repet, scurtă. Îmi place enorm atât designul ei, cât și culoarea.

Jachete și rochii și o comandă reușită

În ciuda peripeției prin care a trecut coletul meu cu haine, am avut din nou parte de o experiență plăcută cu comanda de pe Femme Luxe. Deja mă gândesc ce voi comanda următoarea dată. Am o presimțire că va fi și o rochie și, poate, chiar și încă o jachetă. Voi ce părere aveți despre hainele pe care le-am ales? Ați purta vreuna dintre ele?

10 thoughts on “Jachete și rochii-cămașă de la Femme Luxe

  1. Ei, nu se poate spune că nu ești fotogenică 🙂
    Te-ai gândit cum ar fi să te îmbraci așa, elegant și să filmezi niște clipuri despre cărți? Ar fi foarte frumos!
    Ai un canal Youtube?

    1. Iti multumesc! Sa stii ca eu nu ma vad deloc fotogenica si clipuri nu cred ca as putea filma, ca sunt cam emotiva. 😀 Ma ascund in spatele monitorului si scriu.

    1. Multumesc! Pozele sunt facute cu telefonul lui Norbi, care e ceva chinezaraie, dar face foto de 100 de ori mai bune decat Samsungul meu. Ceva model de Xiaomi parca e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: