Îţi organizezi nunta în 2020? Iată cum poţi profita de lunile de iarnă

Îţi organizezi nunta în 2020

Perioada de iarnă este una mai puțin aglomerată în materie de organizare a nunților, pentru că puține cupluri aleg să își celebreze ziua cea mare într-un anotimp friguros. Totuși, dacă urmează să te căsătorești în 2020, nu e cazul să ignori lunile de iarnă, ci ai putea să profiți de acest timp pentru a pune la punct nunta până în cel mai mic detaliu.

Cu siguranță perioada sărbătorilor de iarnă este una în care ai timp să te relaxezi, să îți aduni gândurile și deci să fii mai inspirat în privința organizării. Iată ce ai putea face pentru ca evenimentul să fie unul cu totul special iar tu să ai pregătirile gata la timp.

Participă la târgurile de nunți

În general, la început de an sunt organizate astfel de evenimente unde poți găsi inspirație pentru ziua cea mare. Rezervă-ți o zi pentru a proba rochii de mireasă alături de o prietenă, nașa sau mama. Mergi împreună cu partenerul pentru a căuta un costum potrivit de mire, probați verighete și strângeți pliante cu localuri posibile, ascultați formația sau DJ-ul pe care l-ați putea angaja la nuntă, răsfoiți mai multe cataloage ale furnizorilor prezenți. Avantajul participării la un astfel de eveniment este că poți găsi numeroase oferte și reduceri de preț, atât de importante când organizezi o nuntă generoasă sau cu un buget limitat.

Caută proiecte de tipul DIY pentru nunta ta

Ți-ai dori ca nunta să conțină o atingere personală și să simți că la final te-ai implicat în cea mai importantă zi a voastră? Atunci încearcă să te inspiri din proiectele care implică crearea de decorațiuni de nuntă. Poți confecționa un panou cu flori de nuntă împreună cu partenerul, poți crea propriile variante de mărturii sau chiar puteți asambla invitațiile. Astfel vă veți distra și veți petrece timp împreună, în timp ce nunta voastră prinde tot mai mult contur.

Inspiră-te din tendințele anului ce urmează

De la croiala rochiei sau culoarea costumului de mire, până la aranjamentele florale pentru mesele de nuntă și nuanțele la modă pentru decor, toate acestea se schimbă anual. Pentru ca evenimentul tău să fie în tendințe, alege să te informezi. Găsești numeroase detalii online sau răsfoind reviste ori cataloage de specialitate.

Alege rochiile pentru domnișoarele de onoare

Fiind o perioadă rece, iarna se cumpără mai rar rochii de ocazie, deci le poți găsi chiar la prețuri reduse. Ai grijă să integrezi culoarea rochiilor în paleta de nuanțe a nunții și să le consulți pe cele care îți vor fi alături. Este important ca rochiile să se plieze pe personalitatea lor și să le poarte cu plăcere în ziua nunții tale.

Documentează-te și alege ce flori s-ar potrivi pentru nunta ta

Poate că ești deja hotărâtă la modul în care îți dorești să arate buchetul de mireasă sau cel al nașei și domnișoarelor, ori poate că încă ești în căutare de inspirație. Dacă nu ai ajuns încă la un atelier floral pentru a discuta cu un florist, te poți documenta cu privire la florile de sezon, prețuri și combinații pe care le poți solicita specialistului ulterior. Poate îți dorești o arcadă cu flori mai puțin accesibile în perioada nunții. Toate detaliile trebuie cunoscute și puse la punct pentru a găsi soluții. Găsește o florărie de lux din București care îți place, cere informațiile și ofertele de care ai nevoie pentru a lua o decizie.

Gândește-te la machiaj și coafura de nuntă

Îți dorești un coc stilat, dar tu ai părul scurt? Ori poate că vrei niște bucle lejere, dar părul tău nu ar rezista niciodată o zi întreagă cu o astfel de coafură pentru că ai firul subțire? Toate aceste probleme pot avea o rezolvare dacă discuți din timp cu un hairstylist. Fie îți va recomanda un tratament special, ori îți va propune o serie de tehnici noi pentru a aduce îmbunătățiri podoabei tale capilare, cert este că făcute din timp, toate acestea duc la aspectul final mult dorit.

Alege ca ziua cea mare să fie una deosebită și de aceea ai grijă să te organizezi din timp, să ții cont de dorințele tale și mai ales ale voastre, consultă-te cu partenerul și vă veți bucura de o nuntă așa cum ați visat.

6 thoughts on “Îţi organizezi nunta în 2020? Iată cum poţi profita de lunile de iarnă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.