Cadouri dulci și sănătoase sub bradul de Crăciun

cadouri dulci și sănătoase

Dacă tot se apropie Crăciunul, m-am gândit să vă ofer o idee inedită pentru cadourile de Crăciun pe care să le oferiți celor dragi, în special copiilor. Sunt convinsă că toată lumea pune sub brad și dulciuri, alături de alte cadouri, precum jucării, haine sau cosmetice. Oferta de dulciuri este enormă în zilele noastre, iar tot ce se regăsește pe rafturile magazinelor atrage atenția prin culoare și ambalaj, în general. Însă, cum ar fi dacă, în acest an, de Crăciun, ați pune sub brad cadouri dulci și sănătoase, venite tocmai de la Apidava?

Unul dintre avantajele de a pune astfel de cadouri dulci și sănătoase sub bradul de Crăciun este faptul că le puteți găsi atât în magazine fizice, cât și în magazine online. Personal, apreciez foarte mult cumpărăturile online, datorită comodității pe care o oferă. Produsele Apidava pot fi cumpărate și de pe Honey-Land, dar și din Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colț și RemediaVert.

Trei idei de cadouri dulci și sănătoase și avantajele lor

În continuare, vă propun trei idei de cadouri dulci și sănătoase, perfecte pentru a fi adăugate în cadourile pe care le veți așeza sub bradul de Crăciun în acest an.

1. Miere de tei Apidava

Mierea de tei este un sortiment de miere de culoare galbenă, cu reflexe verzi și cu un parfum delicat, similar florilor din care este obținută. Din punct de vedere al aromei, mierea de tei este cea mai plăcută și mai puternică dintre toate sortimentele de miere.  Are proprietăți antiseptice și antiinflamatorii și este ideală pentru a trata răcelile, gripa, tusea și bronșita, precum și crampele și problemele renale. De asemenea, este utilă pentru persoanele care suferă de stres, oboseală și insomnie.

2. Esență de propolis

Esența de propolis de la Apidava este un produs inovativ, care nu conține alcool, astfel că poate fi administrat și copiilor. Ba chiar pot confirma că Denisa a declarat că este absolut delicioasă, ceea ce, credeți-mă, este un miracol! Esența de propolis poate fi utilizată pentru beneficiile sale, care includ proprietăți antimicrobiene, antibiotice, antifungice, antiinflamatorii, analgezice, antioxidante și anti-tumorale.

3. Turtă dulce

cadouri dulci și sănătoase

Turta dulce de la Apidava este unul dintre deserturile noastre preferate. Are un gust deosebit de plăcut, este pufoasă și perfectă pentru orice vârstă. În plus, conține miere, astfel că este un dulce sănătos, care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. O pungă de turtă dulce Apidava, alături de cadoul de Crăciun, este dulcele perfect pentru oricine. Chiar și copiii se vor bucura să găsească sub bradul de Crăciun o pungă de turtă dulce cu miere.

De ce să alegeți cadouri dulci și sănătoase?

Știu că adeseori nu acordăm atenție ingredientelor atunci când cumpărăm dulciuri, însă, dacă am sta să analizăm puțin beneficiile de care ne putem bucura alegând produsele Apidava drept dulciurile pe care să le oferim celor dragi, sunt convinsă că am realiza cât de importantă este alegerea pe care o facem cu privire la dulciuri.

Produsele Apidava întrunesc cele mai importante două condiții la care ținem atunci când vine vorba despre cei dragi, în special despre copiii noștri: sunt delicioase și sănătoase. Așadar, dacă vă doriți să le așezați celor dragi sub brad cadouri dulci și sănătoase, produsele Apidava sunt alegerea perfectă!

8 thoughts on “Cadouri dulci și sănătoase sub bradul de Crăciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.