Îngrijirea este cheia unui păr frumos și sănătos

păr

Diamantul este cheia

pentru-a bucura femeia?

Nici gând! Cine asta ți-a șoptit?

Părul e cel mai iubit!

Blond, brunet, roșcat, șaten…

Creț, buclat sau drept etern…

Lung sau scurt, sau mediu, poate?

Căreia să-i dai dreptate?


Nu contează nici culoarea

nici lungimea, ci doar starea.

Dacă păru-i sănătos,

are și aspect frumos.

Dacă păru-i îngrijit

de femeie e iubit.

Are volum, strălucește,

purtătoarea-l prețuiește.


Firele de îi cad tare,

îi provoacă deprimare.

De se rupe pe lungime,

sau îi scade din desime,

ea știe că e semn mare:

cere o regenerare,

tratament și îngrijire,

să nu mai piardă din fire!


Părul este considerat o adevărată podoabă și pe bună dreptate. Indiferent de culoarea sau lungimea pe care o are, cât timp părul este sănătos și îngrijit, îi conferă un plus de frumusețe oricărei femei. Că vorbim despre femei cu părul foarte lung, care amintesc de Rapunzel sau, dimpotrivă, de femei care au optat pentru o frizură în stil tunsoare scurtă, oricare dintre ele poate emana feminitate și frumusețe prin părul ei. Cheia constă în sănătatea firului de păr și în modul în care podoaba capilară este îngrijită.

Povestea părului meu

De-a lungul anilor, am avut părul în diverse lungimi și chiar și culori. Natura m-a înzestrat cu un păr blond, „ca spicul grâului” – cum îi plăcea tatălui meu să spună. De câteva ori, am testat diverse culori – de la roșu-morcov la negru-albăstrui, portocaliu, roșu aprins sau chiar șaten, am aplicat de toate pe părul meu.

Și în ceea ce privește lungimea, am început prin a avea părul lung până la genunchi, a urmat etapa în care l-am tuns până la umeri și am ajuns până la păr tuns bob scurt. Fiecare schimbare m-a făcut să mă simt bine, pentru că de fiecare dată, am ales astfel încât părul să mă definească.

Însă toate aceste schimbări, precum și stilul de viață, nu au trecut neobservate de către părul meu, care a început, la un moment-dat, să se răzvrătească împotriva neglijenței pe care am început să o am față de el. A început să cadă, să se rupă, să se încâlcească până în măsura în care aveam impresia că doar o foarfecă ar mai putea rezolva situația.

Recent, într-un moment în care mă săturasem de toate situațiile neplăcute, am decis să fug direct la coafor, să-mi tai părul cât se poate de scurt. Și chiar am fost pe punctul de a o face. Apoi, ceva m-a făcut să renunț la idee și, pe măsură ce timpul trecea, am realizat că îmi iubesc părul și cheia nu stă în tăierea lui, ci în îngrijirea pe care i-o ofer.

Păr îngrijit, păr sănătos, cu Regivero

A fost momentul în care mi-am dat seama că tot ce făcea părul meu era să mă atenționeze că nu îl tratez corespunzător. Am luat decizia să îi acord mai multă atenție și să mă asigur că îl voi ajuta să fie din nou sănătos. Astfel, am început să caut soluții împotriva căderii părului și pentru regenerarea lui.

Așa am descoperit Regivero, o gamă de tratamente naturale menite să revitalizeze părul și să stimuleze creșterea acestuia, precum și să rezolve diverse probleme ale părului, cum sunt mătreața și apolecia – căderea părului.

Am început să acord mai multă atenție părului meu și îngrijirii sale. Pe lângă șampon și balsam, folosesc și diverse alte produse de îngrijire a părului, menite să oprească apolecia și să fortifice firul de păr. Chiar dacă nu am probleme cu mătreața, mă confrunt cu căderea și ruperea părului și cu un păr lipsit de volum. Însă am descoperit gama pentru Tratament natural împotriva căderii părului și regenerarea părului, de la Regivero. Acest set conține un șampon împotriva căderii părului, o loțiune împotriva căderii părului și o loțiune pentru regenerarea părului.

Tratamentul conține produse obținute din ingrediente naturale, în concentrație cu 50% mai mare decât în alte produse existente pe piață. Este menit să prelungească faza de creștere a părului, să ofere fortifiere firelor de păr, să le redea volumul, să accelereze creșterea părului și să faciliteze formarea mai rapidă a foliculilor. Tratamentul de la Regivero oferă hidratare și protecție UV eficientă pentru firul de păr și este menit să repare firele de păr degradate.

Alături de produsele pentru îngrijirea părului, rutina mea include pieptănatul și periatul părului, cel puțin o dată pe zi.

Păr frumos și sănătos cu Regivero

Indiferent de lungimea sau culoarea părului, un păr sănătos este un păr frumos. Iar produsele Regivero sunt cheia către un păr sănătos și frumos. Incluse în rutina zilnică, aceste produse mențin firul de păr puternic și sănătos, reduc căderea părului, îi redau volumul și te ajută să scapi de mătreață.

8 thoughts on “Îngrijirea este cheia unui păr frumos și sănătos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.