Trei idei de cadouri pentru copii perfecte pentru Crăciun

cadouri pentru copii

În general, le cumpărăm copiilor jucării sau cărți pentru Crăciun. Însă, pe măsură ce copiii cresc, este momentul să ne îndreptăm atenția și spre alte lucruri care le-ar putea plăcea, cum ar fi diverse produse cosmetice și de îngrijire corporală. Fie că este vorba despre fetițe sau băieți, putem alege produse frumoase, pe placul lor, pe care să le oferim drept cadouri pentru copii de Crăciun.

În articolul de azi, o să vă ofer trei sugestii de cadouri pentru copii, pe care le puteți oferi de Crăciun în acest an. Desigur, pe Notino veți găsi multe alte idei de cadouri pentru copii și puteți alege chiar din categoriile special dedicate pentru fete sau pentru băieți, pentru a vă face alegerea mai ușoară.

Lip Smacker Disney Frozen

Dacă aveți de oferit un cadou unei fetițe, cu siguranță îi veți face o bucurie cu acest set Disney Frozen. Se știe că fetițele adoră tot ce ține de renumitul serial Frozen, iar balsamul de buze este, cu siguranță, unul dintre primele produse cosmetice pe care și-l doresc pe măsură ce încep să crească. Setul conține șase balsamuri de buze, fiecare dintre ele reprezentând un personaj din renumitul film Frozen.

Disney Cars set cadou pentru copii

Ei bine, dacă fetițele adoră Frozen, băieții sigur sunt admiratori ai desenelor Disney Cars. Vă sugerez acest set cadou, dacă aveți de oferit cadouri pentru băieți. Setul conține un parfum și o cutie pentru sandwich. Eu i-am luat fetiței mele un set de genul acesta, doar cu alt personaj și a fost extrem de încântată.

EP Line Minions eau de toilette pentru copii

Puteți găsi și diverse cadouri pentru copii care se potrivesc atât fetelor, cât și băieților. Un astfel de exemplu este această apă de toaletă, care va fi îndrăgită de cei mici, datorită personajelor pe care le reprezintă. Copiii, fete și băieți deopotrivă, îi adoră pe Minioni, astfel că un cadou cu aceste personaje va fi apreciat, cu siguranță.

Cadouri pentru copii pe Notino

Pe Notino găsiți multe alte idei de cadouri pentru copii, astfel încât să le aduceți o bucurie celor mici. Dacă știți care este personajul preferat al micuților voștri, cu siguranță veți reuși să găsiți cadoul perfect, în selecția de cadouri pentru copii de pe Notino.

9 thoughts on “Trei idei de cadouri pentru copii perfecte pentru Crăciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: