Crăciun perfect cu dulciuri de la Candytoys

Colinde se aud prin magazine,

perioada cea frumoasă iarăși vine!

Visăm din nou la alb imaculat,

ne pregătim să frământăm un aluat,

să iasă cozonacul dulce și pufos.

Bradul îl împodobim cât mai frumos.

Cadourile cu mult tact le pregătim,

iar pe copii cu dulciuri îi înveselim.

De unde dulciuri? poate vă-ntrebați.

Citiți acest articol și o să aflați!

Deși nu sunt una dintre iubitoarele iernii, ador perioada de dinainte de Crăciun. Tot entuziasmul din jur, pregătirile pentru sărbătoare, zâmbetele de pe fețele oamenilor, alergarea după cadourile perfecte pentru cei dragi și, mai ales, starea de bine și de bucurie pe care o dau colindele din magazine… toate acestea creează în mintea mea un tablou al perfecțiunii. Pe parcursul anului, adeseori aștept cu nerăbdare momentul în care voi putea asculta din nou colinde.

Însă ce îmi place chiar mai mult decât toate acestea este să pregătesc casa pentru Crăciun. De când am fetița, fiecare Crăciun este plin de bucurie și zâmbete, suntem cu toții cuprinși de o emoție pe care am pierdut-o atunci când am devenit adulți și am regăsit-o abia când am devenit părinți.

Anul acesta, gândindu-mă să fac ceva deosebit de Crăciun, am descoperit site-ul Candytoys.ro, unde există o categorie special dedicată Crăciunului. Odată ce am ajuns pe pagina cu dulciuri pentru Crăciun, m-am simțit de parcă aș fi pătruns într-un vis minunat, care avea să se împlinească după ce încheiam cumpărăturile pe site.

Crăciun cu dulciuri

Dulciurile sunt întotdeauna nelipsite de sub brad. Însă îmi amintesc de copilăria mea, când dulciurile se atârnau și în brad, nu erau doar adăugate în cadourile pe care le primeam. Așadar, pentru anul ăsta, mi-am setat un scop clar: să transform Crăciunul într-unul cât se poate de dulce și colorat.

Voi lua o cutie de acadele mini pufoase de Crăciun și le voi prinde în bradul împodobit. Aceste acadele mi se par alegerea perfectă, deoarece sunt realizate manual, într-o combinație de culori potrivite Crăciunului: alb, roșu, verde și galben. În plus, vin în patru forme diferite, toate cu tematica acestei sărbători: fața lui Moș Crăciun, renul, omul de zăpadă și bradul.

Tot în brad voi agăța și câteva acadele bastonaș mare de Crăciun. Aceste bastonașe, confecționate în alb, roșu și verde, reprezintă deja un simbol al acestei sărbători, astfel că nu pot lipsi dintr-o casă în care atmosfera Crăciunului se dorește interpretată cu ajutorul unor dulciuri. Vor da și mai multă culoare și emoție pomului de Crăciun.

dulciuri

Acadelele handmade spirale alb-roșii își vor găsi locul în ghetuțele decorative atârnate prin casă și vor crea o atmosferă demnă de un basm de Crăciun. Le voi asocia cu acadelele manuale spirale roșii-verzi, pentru un plus de culoare în casă.

Iar pe masa de sărbătoare, alături de flori, în vază voi așeza acadele pufoase pe băț Crăciun, care sunt extrem de colorate și simpatice și despre care sunt convinsă că vor aduce zâmbete pe fețele tuturor celor prezenți.

dulciuri

Cu mulțimea de dulciuri disponibile pe Candytoys.ro, este ușor să transformăm casa într-un loc dulce și colorat, ideal pentru Crăciun.

8 thoughts on “Crăciun perfect cu dulciuri de la Candytoys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: