Trei rochii și un crop top – culoare și stil cu Femme Luxe

rochii

Pe măsură ce trece timpul, începe să îmi placă tot mai mult să îmi comand haine de pe Femme Luxe. După ce a trecut atâta timp de la prima mea comandă, pot să vă fac o mărturisire: prima dată când am intrat pe site, m-am gândit că nu voi avea ce să comand, deoarece hainele de acolo mi se păreau mult prea sexy pentru gusturile mele. Cu timpul, am început să văd alte și alte haine, care mai de care mai frumoase și am găsit numeroase modele pe placul meu. Iar acum am ajuns în punctul în care am curajul să comand și haine pe care înainte nu le-aș fi purtat. În ultimele comenzi am avut tot mai multe rochii și nu mă mai feresc nici de ideea de a lua un crop top, de exemplu.

În cea mai recentă comandă de la Femme Luxe, am avut trei rochii și un crop top. Am avut o infuzie de culoare, lucru total nou pentru mine. Este adevărat că în comenzile anterioare am avut și haine în culori mai deschise, nu doar negre, așa cum obișnuiam să port până de curând, însă de data aceasta am ales două produse roșii, adică o culoare pe care nu am purtat-o de ani de zile. Încă nu mi-am făcut curajul să iau o rochie din categoria Glitter Dresses, deși am cam oscilat la un moment-dat. Este posibil ca într-o comandă viitoare să îmi îndrept mai mult atenția și spre astfel de rochii, mai ales că se apropie Revelionul.

Trei rochii în comanda Femme Luxe

Dacă mă urmăriți de mai mult timp, știți deja că până anul acesta nu am purtat rochii. De data aceasta, am comandat trei rochii, așadar garderoba mea s-a mai îmbogățit cu astfel de piese vestimentare. Acum sunt în faza în care aș purta doar rochii, indiferent că sunt într-un stil sport sau elegante.

Am ales Red Belted Bodycon Midi Dress – Angelica, o rochie roșie cu un design elegant, pe care o găsim sub eticheta de Party Dress. Este o rochie de tip bodycon, adică se mulează pe corp. Are decolteu în V, suprapus, și mâneci lungi sau ¾, în funcție de cum alegi să așezi rochia pe umeri – asta deoarece o poți purta cu umerii acoperiți sau goi, designul acestei rochii oferind destul de multă versatilitate în acest sens. O voi purta la botezul nepoțelei mele, în decembrie.

rochii

A doua rochie din comandă este Black High Neck Bodycon Jumper Dress – Esmelia, o rochie tip pulover, superbă și confortabilă. Este confecționată dintr-un material super delicat. Are mâneci lungi și gât înalt, însă este mega scurtă… și când zic scurtă, imaginați-vă că am pulovere în dulap care sunt mai lungi decât rochia asta. Totuși, îmi place tare mult și merge perfect cu o pereche de colanți sau chiar ciorapi mați.

rochii

Am ales și o rochie sport, Camel Oversized Sweater Mini Dress – Ola. Am mai luat de pe site câteva rochii oversized înainte, așa că știam că oversized e chiar… oversized! Așadar, de data aceasta am ales o rochie mai mică decât în mod obișnuit, astfel încât să nu arăt ca un „copil de împrumut” atunci când o port. Totuși, mă bucur că am ales această mărime, deoarece chiar îmi place cum arată. Am și purtat-o deja, cu o pereche de ciorapi mați.

rochii

Un crop top

Am mers și în categoria tops, unde am văzut bluza Red Ribbed Hook Eye Mesh Polka Dot Top – Katy. Mi-a plăcut tare mult designul acestui top, deși am văzut că este un top scurt. Mânecile din dantelă dau o notă elegantă acestui top, iar culoarea roșie mi se pare tare frumoasă. I-am arătat soțului meu mai multe haine pe care pusesem ochii și, fără să-i spun măcar că mi-aș fi dorit această bluză, când a văzut-o, a zis să o comand. Așadar, dacă el a zis, cum să nu îl ascult, nu? Glumesc, dar chiar m-am bucurat că și el a spus să iau acest top. Am o pereche de blugi negri, cu talie înaltă, dintr-o comandă precedentă de pe Femme Luxe și se potrivesc de minune!

Impresii despre rochii și crop top

Pot spune că am mai dat încă o comandă extrem de reușită pe Femme Luxe. Îmi plac toate produsele pe care le-am ales și le port cu drag. Deja stau pe gânduri ce să mai comand și, recunosc, am mai pus ochii pe câteva rochii, unele tot tricotate, rochii tip pulover. De asemenea, am mai găsit câteva rochii tip cămașă pe care mi le doresc, așa că mai urmează doar să decid exact ce produse adaug în coș data viitoare.

Vouă cum vi se par produsele pe care le-am comandat?

6 thoughts on “Trei rochii și un crop top – culoare și stil cu Femme Luxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.