Impresii după testarea capsulelor Persil Discs 4in1

persil discs 4in1

Ați folosit noile capsule de detergent Persil Discs 4in1? Eu am avut ocazia să testez aceste noi capsule, iar acum vin să vă spun impresiile mele din urma testării. În primul rând, trebuie să vă spun că obișnuiesc să încerc tot soiul de detergenți, iar din gama Persil, am mai folosit în ultima perioadă detergentul gel. De data aceasta, însă, am primit de la Buzzstore și Persil câte o cutie cu noile capsule Persil Discs 4in1, o cutie în varianta clasică și una în varianta color.

În coletul de la Buzzstore și Persil, am avut:

  • 1 detergent automat capsule Persil Discs 4in1 Color, 11 spălări
  • 1 detergent automat capsule Persil Discs 4in1 Regular, 11 spălări
  • 10 mostre Persil Discs 4in1 pentru a le oferi prietenilor
  • 11 pliante informative pentru mine și prietenii mei
  • 1 tricou personalizat

Mostrele le-am oferit prietenilor care mi-au fost alături la întâlnirea lunară a clubului de carte, iar unii dintre ei mi-au și spus ulterior că le-au testat.

Noile capsule Persil – da sau nu?

În primul rând, trebuie să vă spun că eu am anumite așteptări de la un detergent: vreau nu doar să spele bine, ci și să le ofere un parfum plăcut hainelor. De-a lungul timpului, am utilizat și diverse tipuri de detergent care și-au făcut bine treaba, dar și tipuri de detergent care lăsau hainele fără niciun fel de miros, nici măcar unul care să semene a proaspăt. Desigur, există balsamul de haine, însă eu pun mult accent pe detergent.

În ceea ce privește noile capsule Persil, pot să afirm că a reușit să mă surprindă plăcut. Într-adevăr, spală impecabil, păstrează hainele cu un parfum proaspăt și frumos mult timp și protejează țesăturile. În plus, le oferă o strălucire aparte hainelor. Acestea sunt principalele caracteristici ale ambelor tipuri de detergent Persil Discs 4in1. În continuare, o să vă spun impresiile mele despre fiecare variantă în parte.

Persil Discs 4in1 Color

persil discs 4in1

În ceea ce privește capsulele de detergent Persil Color, am doar cuvinte de laudă. Au un parfum grozav, oferă hainelor strălucire și chiar mi s-a părut că, mai mult decât apare în prezentarea produsului, oferă o culoare mai intensă hainelor după spălare. Parfumul persistă în haine pentru mult timp și aceste capsule oferă o prospețime de lungă durată. Am avut doar experiențe plăcute cu aceste capsule.

Persil Discs 4in1 Regular

persil discs 4in1

Capsulele Persil Regular spală impecabil și au un parfum deosebit de plăcut. Oferă strălucire hainelor și le mențin proaspete. În schimb, de două ori am pățit să se prindă detergentul de haine și nu știam de ce anumite haine erau lipicioase, până am observat detergentul rămas pe ele. Asta în condițiile în care spăl la 60 grade, deci nu ar trebui să se întâmple așa ceva. Când s-a întâmplat asta, am clătit manual hainele pe care erau reziduuri de detergent și s-au curățat repede și ușor. Așadar, nici măcar această experiență nu este un impediment care să mă determine să mai folosesc aceste capsule.

Care este verdictul în urma utilizării?

Per total, pot spune că experiența mea cu noile capsule Persil a fost una deosebit de plăcută și le voi folosi și de acum încolo.

8 thoughts on “Impresii după testarea capsulelor Persil Discs 4in1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.