Sebium Night Peel Bioderma – ideal pentru tenul gras

sebium night peel bioderma

Produsele Bioderma sunt pe placul meu, iar asta știu deja de ceva vreme. Când aud Bioderma, în mintea mea se creează conexiuni cu termeni precum calitate și performanță. De data aceasta, am avut ocazia să testăm două produse din gama Bioderma Sebium. Mai exact, Sebium night peel și Sebium gel spumant. Produsele din această gamă sunt destinate persoanelor care au pielea mixtă-grasă, cu tendință acneică.

Având în vedere că eu am tenul normal, nu am putut încerca aceste produse. Însă soțul meu are tenul gras, acneic, astfel că noile produse Bioderma și-au găsit repede un utilizator în casa noastră.

Sebium Night Peel

Sebium Night Peel este un ser purifiant cu efect de peeling, destinat persoanelor cu pielea mixtă/grasă sau acneică. Acest ser minimizează imperfecțiunile și eliberează tenul. Este singurul peeling destinat utilizării la domiciliu. Conține acid glicolic în concentrație de 15%. Este creat cu brevetul FluidactivTM care reface biologic calitatea și cantitatea de sebum. În plus, mai conține D-Panthenol, care are efect calmant.

sebium night peel

Beneficiile serului Sebium Night Peel sunt următoarele:

  • Reduce imperfecțiunile
  • Reduce petele brune cauzate de acnee
  • Oferă un aspect uniform tenului
  • Netezește și redefinește textura pielii
  • Readuce strălucirea naturală a pielii
  • Reduce luciul cutanat cauzat de excesul de sebum
  • Reduce dimensiunea porilor
  • Are un efect revigorant

Serul Sebium Night Peel se aplică seara, pe pielea curățată și uscată în prealabil. Este recomandat să fie utilizat împreună cu un produs de igienă Bioderma, cum ar fi apa micelară sau gelul spumant din gama Sebium. Este recomandată utilizarea timp de o lună, iar tratamentul poate fi urmat de patru ori pe an, la fiecare schimbare de sezon.

Sebium Gel Spumant

Am primit și un Sebium Gel Spumant, destinat tenului mixt/gras cu tendință acneică. Acest gel spumant curăță și purifică ușor, limitează secreția de sebum, previne obturarea porilor și reprezintă o bază de curățare fără săpun. Poate fi utilizat și sub formă de spumă de ras.

Impresii după utilizarea produselor Sebium Night Peel și Sebium Gel Spumant

Deloc surprinzător, produsele din gama Sebium de la Bioderma chiar fac ceea ce promit. Încă de la prima utilizare, tenul soțului meu a început să se curețe, să arate mai luminos și mai uniform. Cele două produse Bioderma sunt eficiente și oferă rezultatele promise. Așadar, le recomand cu încredere!

8 thoughts on “Sebium Night Peel Bioderma – ideal pentru tenul gras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: