Îmbracă-ți copilul cu tricouri personalizate haioase

tricouri personalizate

Copiilor le place să fie apreciați pentru hăinuțele lor, să fie admirați și lăudați pentru ceea ce poartă. În special fetițele pun mult accent pe hainele lor. Denisa preferă stilul sport și nu se împacă deloc cu blugii. În schimb, adoră tricourile de tot soiul și îi place să poarte tricouri inscripționate cu tot felul de mesaje simpatice. Recent am descoperit Ziva.ro, un magazin online cu body-uri și tricouri personalizate pentru copii.

Modelele de pe site sunt unice, astfel că fiecare copil se va simți deosebit atunci când va purta aceste tricouri personalizate. Pe mine m-a interesat doar categoria de tricouri pentru fetițe, însă este o categorie destinată băieților și o categorie pentru bebeluși, unde se găsesc body-uri atât cu mânecă scurtă, cât și cu mânecă lungă.

Tricouri personalizate cu mesaje simpatice

În primul rând, mi-a plăcut faptul că site-ul este foarte simplu, ușor de utilizat. Toate produsele sunt prezentate în varianta de alb, însă când plasezi o comandă, ai opțiunea de alegere a culorii pe care o dorești pentru tricoul ales. Iar în ceea ce privește alegerea mărimii, este foarte simplu, datorită tabelului de mărimi. Aș recomanda să acordați atenție nu doar vârstei copilului, ci mai ales înălțimii. De exemplu, Denisa are 8 ani și aproximativ 130 cm înălțime, astfel că i-am ales tricouri din categoria 9-11 ani și îi vin perfect.

I-am luat cinci tricouri personalizate, fiecare dintre ele având un mesaj simpatic, unele din cale afară de haioase. Ea era la școală când am pus comanda, astfel că a văzut tricourile doar când a ajuns coletul. A fost super încântată de ele și, deși la școală au un set de tricouri-uniformă, într-o zi a cerut să meargă cu unul dintre aceste tricouri personalizate, atât de mult îi place.

Ce tricouri am ales?

  • Tricou “Little Girl Big Attitude” – deoarece Denisa și-a arătat personalitatea puternică încă din primele zile de viață, a fost primul tricou pe care l-am adăugat în coș.
  • Tricou “Problem Child” – la acest tricou mi-a plăcut mult designul textului și mi s-a părut amuzant. Denisa nu e un copil-problemă, dimpotrivă!
  • Tricou “Drama from my Mama” – un tricou care să dea măcar impresia că a moștenit Denisa ceva și de la mine… drama, dacă altceva nu!
  • Tricou “Scientist in Training” – am ales acest tricou deoarece Denisa este pasionată de tot ce înseamnă știință. Mă întreabă adeseori când vor începe orele de știință și experimentele la școală, așa cum vede ea în desene și filme. Mă doare sufletul să-i spun că la noi nu e nici măcar pe aproape ca în filmele de la TV în ceea ce privește orele de știință. Eh, dar măcar are un tricou simpatic!
  • Tricou “Visiting Grandma” – și am ajuns și la tricoul ei preferat! Un tricou care reflectă perfect realitatea. Cam așa și ea: acasă mănâncă doar cât e nevoie să nu moară de foame, la bunica mănâncă tot ce vine la rând!

De ce să îi cumperi copilului tău tricouri personalizate?

În primul rând, mi-au plăcut mesajele și ilustrațiile de pe tricouri. Alături de cele cinci modele pe care le-am ales, sunt zeci de alte modele de tricouri personalizate pe Ziva.ro, unele mai simpatice și haioase decât altele. Copilul tău va fi mai mult decât încântat să poarte un astfel de tricou, care îl va scoate în evidență și îl va face să se simtă unic.

În plus, calitatea acestor tricouri mi-a plăcut tare mult, de cum am primit coletul. Sunt realizate din bumbac 100%, sunt confortabile și au un croi lejer. Sunt foarte mulțumită de achiziția mea și recomand cu încredere site-ul Ziva.ro!

6 thoughts on “Îmbracă-ți copilul cu tricouri personalizate haioase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.