Ce mi-am mai luat de la Pentru corpul tău?

pentru corpul tău

De câteva luni, de când am descoperit magazinul online Pentru corpul tău, am dat comenzi periodice. Îmi place faptul că se găsesc pe site produse diverse, din numeroase categorii și la prețuri foarte bune. A devenit unul dintre magazinele online pe care le prefer, mai ales că acolo găsesc și numeroase produse pentru îngrijirea locuinței. După câteva comenzi reușite, am mai dat o comandă. Ce am luat și cum mi s-au părut cele mai noi achiziții vă spun în rândurile care urmează.

Detergent lichid Persil Color Gel Lavander, 1000 ml de la Pentru corpul tău

Detergentul lichid Persil Color Gel Lavander de 1 litru este unul dintre cei mai buni detergenți de rufe pe care i-am încercat până acum. Este extrem de concentrat, astfel că o cantitate mică este suficientă pentru a spăla impecabil hainele. Recipientul este construit astfel încât să fie foarte ușor de utilizat. În plus, vine însoțit cu un păhărel gradat, iar pe recipient este trecut gramajul de detergent necesar pentru spălarea diverselor cantități de rufe. Am urmat instrucțiunile, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Cât despre mirosul acestui detergent, este deosebit de plăcut și suficient de puternic.

pentru corpul tău

Detergent rufe capsule Lenor 3 în 1 Color 14 buc

Nu m-am putut abține, astfel că am adăugat în coș și un detergent capsule, deoarece îmi place să am diverse tipuri de detergent în casă și aleg de fiecare dată după starea pe care o am. Sună ciudat? O fi, dar asta sunt eu, aleg și detergentul pentru rufe în funcție de starea de spirit și de cheful pe care îl am la momentul respectiv.

Despre detergentul de rufe capsule Lenor 3 în 1 pot spune că este un detergent bun, care spală bine și nu lasă urme, cel puțin eu nu am avut experiențe neplăcute cu el. În schimb, la capitolul parfum nu pot spune că m-a impresionat. Fiind vorba despre Lenor, marcă pe care o cunoșteam pentru balsamul de rufe de care sunt mega încântată din punct de vedere al parfumului, mă așteptam ca detergentul să fie cu un miros plăcut și puternic. Ei bine, mirosul său este plăcut, dar nu mi s-a părut că persistă prea mult.

pentru corpul tău

Detergent vase Pur Balsam Argan Oil, 900 ml

Încă de când m-am mutat la casa mea și până la cea mai recentă comandă de la Pentru corpul tău, am fost fidelă unei singure mărci de detergent de vase. Dacă detergentul de rufe îl schimb la fiecare spălare, detergentul de vase a rămas același de-a lungul anilor, schimbam doar sortimentul, nu și brandul. Însă când am dat comanda am zis că ar fi timpul să mai încerc și alt brand și știam de la Marius Andrei că detergentul Pur este foarte bun.

Așadar, am luat un detergent de vase Pur Balsam Argan Oil de 900 ml. Dacă despre un detergent de vase poți spune că a fost dragoste la prima utilizare, atunci clar aceasta este cea mai potrivită descriere pentru detergentul Pur. Mi-a făcut o primă impresie bună, din toate punctele de vedere: spală impecabil, face spumă multă, este delicat cu mâinile și are un parfum extraordinar de plăcut. Categoric a devenit preferatul meu!

pentru corpul tău

Kallos Hypnotic, tuș lichid negru intensiv, rezistent la apă 1.1 ml de la Pentru corpul tău

Căutam de ceva vreme un tuș care să fie și bun și ușor de utilizat, având în vedere că linia de tuș este uan dintre cele mai dificile sarcini pentru mine. Îmi place deosebit de mult cum arată linia de tuș la machiaje. Cu toate acestea, mâinile mele neîndemânatice nu îmi permit să trasez o linie dreaptă și frumoasă. Așadar, mi-am pus toate bazele într-un tuș care să fie potrivit și pentru începători.

Când am văzut tușul lichid de la Kallos mi-am zis că merită să îl încerc, deoarece îmi plac foarte mult produsele acestui brand. Am făcut o alegere grozavă, de care sunt încântată. Tușul Kallos Hypnotic are vârful asemănător cu acela al unei carioci, astfel că este super simplu de utilizat. Până și eu reușesc să trasez linii de tuș aproape perfecte cu acest tuș. În plus, este intens și rezistent.

pentru corpul tău

Kallos LOVE creion contur de ochi lemn colorat 20

Pentru că în ultima vreme îmi place să testez tot felul de machiaje noi și combinații de culori inedite, am ales și un creion pentru conturul ochilor, tot de la Kallos. Mi-a plăcut culoarea și eram convinsă că îl voi folosi foarte mult în machiajele mele, pentru a-mi scoate ochii în evidență. Deși are o culoare plăcută și arată bine în machiaje, mi s-a părut că nu este atât de intens, mai ales aplicat pe linia apei, unde doream eu să îl folosesc. L-am utilizat cam de două ori și de atunci stă în cutia cu produse de make-up, neatins.

Lac de unghii Pretty by Flormar Essential Poetic Purple 19

Deși am încercat și manichiura semipermanentă, rămân fidelă manichiurii clasice. Așadar, îmi place să adaug mereu oje noi colecției mele. Lacul de unghii Pretty by Flormar Essential Poetic Purple este chiar pe gustul meu. Are o nuanță intensă și deosebit de plăcută, se usucă rapid și este și destul de rezistent. Este singurul lac de unghii pe care l-am mai folosit de când îl am.

Experiență plăcută cu Pentru corpul tău

Acestea au fost produsele din cea mai recentă comandă a mea de la Pentru corpul tău. După cum vedeți, am avut din nou experiențe care mai de care mai plăcute și am găsit chiar câteva produse pe care le voi folosi de acum încolo cu toată încrederea. Vi le recomand și vouă, așa cum vă recomand să aruncați o privire și pe site-ul Pentru corpul tău. Pe lângă multitudinea de produse, au și o categorie distinctă pentru Promoții, unde puteți găsi produse foarte bune la prețuri extrem de mici.

6 thoughts on “Ce mi-am mai luat de la Pentru corpul tău?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.