Dresuri și colanți de calitate în comanda de la Meia.ro

meia.ro

Recent am descoperit Meia.ro, un magazin online cu dresuri, ciorapi și colanți, atât pentru femei, cât și pentru copii. Am comandat șase produse – trei pentru mine și trei pentru Denisa, fiica mea. Despre patru dintre ele v-am vorbit deja (review 1 și review 2), iar acum este timpul să vă povestesc și despre cele două produse rămase din comandă.

Însă, înainte de a vă povesti despre ele, vă reamintesc faptul că pe Meia.ro găsiți o mulțime de ciorapi, dresuri, colanți, ciorapi modelatori, dresuri și ciorapi pentru gravide, ciorapi compresivi medicinali, șosete și multe altele. Produsele lor sunt de calitate, astfel că ciorapii, de exemplu, nu se vor rupe la prima purtare, așa cum sunt sigură că ați pățit de nenumărate ori cu ciorapi cumpărați din alte locuri.

În plus, în această perioadă găsiți produsele de pe Meia.ro la reducere, deoarece este perioada de Black Friday, astfel că sunt reduceri de până la 80% la produsele de pe site. Eu zic că aceste produse merită cumpărate și la preț întreg, dar când mai vine vorba și de preț redus, categoric este ocazia perfectă să mai adăugați câteva perechi de ciorapi, dresuri sau colanți în garderobă!

Review produse Meia.ro

Să revin la comanda mea și să vă arăt și celelalte două produse pe care le-am luat de pe Meia.ro. Este vorba despre o pereche de Colanți Copii Gabriella Dziecieci și o pereche de Dresuri Damă Gabriella Cyntia. La fel ca și celelalte patru produse din comandă, și acestea ne-au făcut o impresie bună încă de la prima vedere. Sunt extrem de confortabili și delicați la atingere.

Colanții Copii Gabriella Dziecieci sunt delicați și eleganți, realizați dintr-un material elastic. Au o suprafață netedă, cu finisaj delicat și au o rezistență sporită. Sunt confortabili și arată grozav la o fustă sau rochie.

Dresurile Damă Gabriella Cyntia au un model cu romb, care le dă un aspect delicat și elegant. Au chilot cu clin de bumbac, o bandă elastică moale în jurul taliei, cusături moi și plate, o întăritură invizibilă în vârf, iar călcâiul nu este marcat. Sunt realizați din fire duble împletite, care cresc rezistența materialului. Țesătura lor îi face comozi, moi și delicați la atingere.

După ce eu și Denisa am purtat ciorapii și colanții de la Meia.ro, pot spune că sunt foarte mulțumită de calitatea lor. Iar ce m-a surprins în mod plăcut, poate chiar mai mult decât calitatea înaltă, este faptul că sunt extrem de confortabili și delicați. Dacă înainte nu purtam ciorapi și dresuri deoarece simțeam că mă strâng și îmi blochează capacitatea de a respira din cauza disconfortului, acum abia aștept să îmbrac dresurile de la Meia.ro, știind că mă voi simți grozav în ei.

Voi ați comandat produse de pe Meia.ro?

8 thoughts on “Dresuri și colanți de calitate în comanda de la Meia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.