Iarna, rochiile se poartă cu dresuri de la Meia.ro

meia

Într-un articol anterior, v-am spus că nu m-am înțeles niciodată prea bine cu ciorapii. Asta până când am descoperit site-ul Meia.ro, de unde am luat câteva perechi de dresuri și colanți pentru mine și Denisa. Încă de la prima impresie, am fost fascinată de confortul pe care mi-l oferă dresurile de pe Meia.ro. Iar dacă înainte nu purtam rochii nici vara, acum nu doar că pot, ci chiar vreau să port rochii și iarna, pentru a putea purta și dresurile pe care mi le-am luat de la Meia.ro.

Am ales modele mai groase, astfel că le voi putea purta fără teama că îmi va fi rece. Pentru Denisa am ales o pereche de ciorapi subțiri, ideali pentru o rochiță elegantă, o pereche de ciorapi groși, pe care îi va putea purta pe timpul iernii fără probleme și o pereche de colanți care, la fel ca și ciorapii subțiri, se potrivesc de minune cu o rochiță.

Review două produse de pe Meia.ro

Data trecută v-am povestit despre Dresurile pentru copii Consay Happy și Dresurile pentru damă Gatta Rosalia. De data aceasta, o să vă povestesc puțin despre alte două produse pe care le-am ales de pe Meia.ro: dresurile Gabriella dresuri copii culoare pastel și Gatta dresuri damă Gatta Colette CAT 05 60 DEN culoare negru.

Pentru Denisa am luat modelul Gabriella Dresuri copii Gabriella Mela Culoare: Pastel. Aceste dresuri au o țesătură groasă și călduroasă și sunt extrem de confortabile. Conform descrierii de pe site sunt ideali pentru perioada toamnă-iarnă și chiar pentru primăvară. Deși pot fi purtați cu o rochiță, sunt perfecți și pentru a fi dați sub o pereche de pantaloni. Sunt lați în talie, au un material elastic și o rezistență crescută. Sunt frumoși, confortabili și ușor de îmbrăcat.

Pentru mine am ales o pereche de dresuri Dresuri Dama Gatta Colette CAT 05 60 DEN. De la prima vedere mi s-au părut extrem de simpatici. Au un model cu lăbuțe de pisică, iar în partea de sus modelul reprezintă capul unei pisici. Aceste dresuri au în compoziție și fire de Lycra, datorită cărora materialul este flexibil și se așază perfect pe corp. Sunt confortabili, elastici, rezistenți și eleganți. Au o întăritură invizibilă în vârf și bandă elastică în jurul taliei.

Ambele dresuri sunt pe placul nostru. Sunt confortabile și elegante, iar modelul lor le face ideale pentru a fi purtate cu o rochie, pe timpul iernii. Vouă cum vi se par? Le-ați purta/alege pentru fetițele voastre?

6 thoughts on “Iarna, rochiile se poartă cu dresuri de la Meia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.