Haine de toamnă în comanda de pe Femme Luxe

haine de toamnă

Cred că știți deja cât de mult îmi plac hainele de pe Femme Luxe. Așadar, nu mai este o surpriză faptul că mi-am luat și haine de toamnă de pe site. De fapt, recunosc că am așteptat nerăbdătoare schimbarea de anotimp, să pot vedea ce haine găsesc pentru noul sezon. Având în vedere că am descoperit site-ul abia prin primăvară, până acum am acordat atenție doar hainelor de primăvară-vară. De exemplu, știam deja că pe site sunt multe topuri de tip corset, în categoria Corset Tops, chiar dacă eu nu mi-am luat niciodată din această categorie.

În ultimele mele vizite pe site, am văzut tot mai multe body-uri, însă recunosc că încă nu mi-am făcut curajul să iau, deoarece mi s-au părut mult diferite față de ceea ce port eu în mod obișnuit. Dar adevărul este că, tot văzându-le, mă tentează din ce în ce mai tare și este foarte posibil să se regăsească o astfel de piesă într-una dintre comenzile mele viitoare. Le găsiți în categoria Bodysuits, în cazul în care vă doriți. Eu zic că sunt perfecte pentru toamnă și, tocmai de aceea, mă și gândesc să iau un astfel de body în viitorul apropiat.

Este timpul să vă spun și despre una dintre categoriile mele preferate de pe site, și anume, Co-Ords. Chiar dacă unele seturi sunt potrivite pentru vremea caldă, există în această categorie și câteva seturi care se încadrează perfect la haine de toamnă. Eu chiar am pus ochii deja pe câteva astfel de seturi și sper să mi le iau în curând.

Haine de toamnă în comanda mea de pe Femme Luxe

Desigur că și în cea mai recentă comandă a mea de pe Femme Luxe am avut două haine de toamnă și o rochie care poate fi purtată și în acest sezon, dar și vara. Ca de fiecare dată, sunt extrem de mulțumită de comanda mea și încântată de modul în care arată hainele comandate. Totuși, unul dintre produse i l-am dăruit mamei mele, mi s-a părut că este mai degrabă stilul ei decât al meu, dar vă povestesc imediat despre ce este vorba.

Și, pentru că tot am pomenit, încep chiar cu puloverul respectiv. Am ales Pink Oversized Knit Jumper – Hetty deoarece mi-a plăcut tare mult cum arată. Totuși, citind că este un model oversized, am comandat cu un număr mai mic decât comand în general. Chiar și așa, puloverul acesta îmi este lung și larg. Mi-a plăcut cum arată și în realitate, nu doar în pozele de pe site, dar nu mi-a plăcut cum stă pe mine. Chiar și soțul meu a zis că nu îi place cum mă prinde culoarea. Așadar, deoarece mama mea s-a arătat tare încântată atunci când i-am arătat prima dată puloverul acesta, am decis să i-l ofer ei.

haine de toamnă

O altă piesă din categoria haine de toamnă din cea mai recentă comandă a mea este Stone Round Neck Long Sleeve Fitted Tee – Daisy. Bluza aceasta este același model cu bluza maro dintr-una din comenzile anterioare. Mi-a plăcut atât de mult materialul, încât am zis că trebuie să o am și pe altă culoare. materialul ei este unul deosebit de delicat și plăcut la atingere, este o bluză confortabilă și ușor de asortat.

haine de toamnă

Rochie cămașă perfectă pentru orice sezon

Ați văzut deja că mi-am mai comandat câteva rochii de tip cămașă de la Femme Luxe. Deși sunt cam scurte, mi se par extrem de simpatice. În plus, sunt versatile și vă spun asta din proprie experiență: le-am purtat și ca atare, dar și cu ciorapi sau colanți. Așadar, în cea mai recentă comandă a mea s-a regăsit și modelul Black Chain Print Belted Satin Shirt Dress – Rio, pe care îl mai văzusem atât pe site, cât și pe la fete și mi-a plăcut tare mult cum arată.

Această rochie cămașă este parcă și mai scurtă decât cele pe care le-am luat în vară, așadar o voi putea purta doar cu ciorapi sau colanți. Totuși, îmi place tare mult cum arată, mi se pare elegantă și perfectă pentru orice sezon. Îmi place în special designul cu lanțuri aurii pe materialul negru.

Haine de toamnă și nu numai de pe Femme Luxe

Acestea au fost produsele pe care le-am luat cel mai recent de pe Femme Luxe. Îmi place în special că pe site se găsesc haine pentru orice sezon, inclusiv haine de toamnă. La prima vedere mi s-a părut că site-ul vinde doar haine sexy, pe care eu nu le-aș purta, dar pe măsură ce am petrecut mai mult timp pe site, am descoperit că sunt haine foarte drăguțe, pentru oricine și pentru toate gusturile. Acum abia aștept să dau câte o comandă nouă și urmăresc întotdeauna cele mai noi apariții, să văd ce modele noi mai pot alege.

Voi v-ați luat vreodată haine de pe Femme Luxe?

8 thoughts on “Haine de toamnă în comanda de pe Femme Luxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: