Cel mai îngrozitor machiaj de Halloween realizat simplu și fără prea mulți bani

machiaj de Halloween

Halloween-ul este una dintre cele mai îndrăgite sărbători. Așteptăm nerăbdătoare să ne transformăm casele în mini case bântuite, să ne uităm la filmele clasice de Halloween, dar cel mai mult, așteptăm petrecerile tematice și machiajele înspăimântătoare.

Sunt o mulțime de imagini de unde te poți inspira în alegerea celui mai reprezentativ make-up, însă nu multe știu că produsele de machiaj speciale pentru Halloween nu sunt deloc prietenoase cu tenul.

E timpul să afli cum să îți realizezi singură cele mai înspăimântătoare machiaje pentru Halloween cu produsele pe care le ai deja în trusa de make-up. În felul acesta, salvezi bani, timp și, cel mai important, nu îți agresezi tenul.

Doar machiajul poate reprezenta o cheltuială uriașă atunci când încerci să reproduci rănile unui zombie, de exemplu. Produsele speciale pentru un astfel de make-up nu doar că sunt foarte scumpe, dar nu le poți folosi decât o singură dată. Practic, sunt de unică folosință. Mai mult de atât, așa cum am punctat deja, pot avea un efect de coșmar asupra pielii tale. Nimeni nu vrea să se trezească pe 1 noiembrie și să fie speriat de vederea propriei pieli, când Halloween-ul s-a încheiat deja.

Iată ce tipuri de make-up pentru Halloween poți obține cu produsele pe care le ai deja în geanta de machiaj.

Machiajul Zombie

machiaj de Halloween

Primul pas pe care trebuie să îl faci înainte de realizarea machiajului este să aplici o cremă sau o mască pentru față care să aibă rol de hidratare. Cea mai simplă modalitate de a obține un astfel de make-up este alegerea unui fond de ten cu trei până la patru nuanțe mai deschise decât tonul pielii tale.  Dacă pielea ta are o nuanță mai galbenă, folosește un fond de ten mai deschis și mai roz pentru a obține culoarea pielii asemenea unui zombie. Nu uita să folosești o pensulă pentru a distribui uniform fondul de ten. Următorul pas este să te joci în voie și să aplici diverse culori de farduri pe pleoape și pe față. Nu uita de rujul roșu aprins, reprezintă piesa de rezistență.

Machiaj de Halloween tip craniu

machiaj de Halloween

Atunci când vrei să realizezi un make-up de Halloween care să aibă efectul unui craniu, trebuie să acoperi mandibula cu un strat de machiaj alb, cremă sau lichid. Poți folosi un anticearcăn alb, de exemplu, sau orice alt produs de make-up care crezi că se potrivește. După ce ai obținut baza albă, folosește o paletă de fard care să conțină și culoarea neagră pentru un efect dramatic. De asemenea, pentru zona ochilor, folosește un fard lichid, complet negru.

Lasă-ți imaginația să zburde și joacă-te cu formele. Nu uita de spray-ul pentru fixare. Se anunță o noapte lungă, iar machiajul tău trebuie să fie intact pe tot parcursul petrecerii. Dacă vrei să adaugi un plus machiajului, folosește un ruj roșu lichid pentru a reproduce sângele. Cu siguranță te vei remarca în mulțime.

Acestea sunt doar câteva recomandări dintre cele mai folosite machiaje pentru Halloween, dar cum nu există un tipar, poți reproduce absolut orice make-up cu ajutorul produselor pe care le ai deja în portfard. Dacă, însă, îți dorești să faci și câteva cumpărături cu această ocazie, vezi produsele cosmetice din magazinul online Amorealf. Poate de Halloween vrei să fii cu totul diferită și îți dorești o manichiură reprezentativă și o pereche de gene care să scoată în evidență machiajul înfiorător. Poți achiziționa acum și genele false Amore la cele mai avantajoase prețuri.

Acest articol este un guest post de la Amorealf.

6 thoughts on “Cel mai îngrozitor machiaj de Halloween realizat simplu și fără prea mulți bani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.