Tu ce fel de machiaj de Halloween preferi?

machiaj de halloween

Deși până acum nici nu m-am gândit vreodată să sărbătoresc Halloween, anul acesta am văzut o mulțime de modele de machiaj de Halloween, iar tentația de a încerca și eu a fost foarte mare. Și, cum eu sunt client fidel pe Notino, am văzut că pe site este chiar o campanie de Halloween, ceea ce m-a încurajat și mai mult să încerc un astfel de Halloween makeup.

Într-o zi, încurajată și de rugămințile Denisei de a ne face un machiaj de Halloween, am căutat pe internet câteva idei pentru un Halloween make up și am găsit unul destul de simplu pe care să îl realizez. Este un machiaj cu o pânză de păianjen desenată pe față. Iată ce am folosit:

  • Fond de ten Catrice Camouflage
  • Paleta de contur Rimmel Kate
  • Paleta de farduri de la Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette
  • Mascara pentru sprâncene Rimmel Wonder’Full Brow
  • Mascara Catrice Glam & Doll Volume & Definition mascara pentru volum și definirea genelor
  • Eyeliner-ul Kallos Hypnotic, tuș lichid negru intensiv, rezistent la apă
  • Eyeliner-ul Makeup Revolution Amazing Eyeliner
  • Ruj din setul Makeup Revolution Freedom Noir Mattes Collection, culoarea Noir

Am aplicat machiajul la fel ca de obicei, după ce am aplicat fardul de pleoape am făcut linia de tuș. Pentru linia de tuș am folosit eyeliner-ul Kallos, deoarece mi se pare mult mai ușor de utilizat pentru persoanele ca mine, care nu se împacă nicicum cu trasarea linie de tuș. Am aplicat și mascara, iar când a fost gata machiajul de bază, a venit momentul să creez pânza de păianjen. Pentru aceasta am folosit eyeliner-ul Makeup Revolution Amazing Eyeliner, un tuș cu pensulă subțire, pe care l-am luat tot de pe Notino, la fel ca toate celelalte produse din lista mea.

Machiaj de Halloween și surprize frumoase

Eu și Denisa ne-am distrat zilele acestea creând diverse modele de machiaj de Halloween. Chiar dacă nu sărbătorim Halloween, consider că ne putem bucura de mici distracții pe care le putem avea cu prilejul acestei sărbători. Iar machiajul de Halloween este categoric o distracție pe care vreau să o repetăm.

Sunt curioasă tu ce machiaj de Halloween ai alege, dacă ar fi să realizezi unul. Te-ai inspira de pe internet sau ai inventa tu unul? Îți dau chiar și un pont: pe Notino găsești și două tutoriale pentru un Halloween makeup fabulos!

Dar asta nu e totul! În această săptămână, la o comandă de minimum 200 RON, primești gratuit o geantă Notino Elite Collection Shopper bag, un SOS Kit pentru ea sau un SOS Kit pentru el. Tu alegi care dintre aceste cadouri dorești să le primești. Atenție, doar, deoarece oferta este limitată și este valabilă în limita stocului disponibil.

Deci, ce zici? Vei profita de oferta săptămânii și de produsele pentru un Halloween make up de la Notino?

10 thoughts on “Tu ce fel de machiaj de Halloween preferi?

  1. Ce tare! 🙂 Daca as avea timp as incerca si eu. De data asta la machiaj am zis ”pas” insa am stat in bucatarie si ne-am distrat facand mumii, guri inspaimantatoare si degete de vrajitoare :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: